... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jankode napísal:Nič neodhlasuj ani neprihlasuj, jednoducho ju nezaplať, ak ju po 30 dnoch nezaplatíš ona sa automaticky zruší a Alianz Ti naučtuje iba tých 30 dní čo je nejaká alikvotna čiastka a Ty sa potom poistíš nanovo. Sám som to tak spravil a nebol žiaden problém. Potom sa len poistíš tam kde Ti to bude prijatelnejšie.
jankode napísal:Nič neodhlasuj ani neprihlasuj, jednoducho ju nezaplať, ak ju po 30 dnoch nezaplatíš ona sa automaticky zruší a Alianz Ti naučtuje iba tých 30 dní čo je nejaká alikvotna čiastka a Ty sa potom poistíš nanovo. Sám som to tak spravil a nebol žiaden problém. Potom sa len poistíš tam kde Ti to bude prijatelnejšie.
jankode napísal:Spravil som to v roku 2008 a žiaden problém, kedže som už mesiac čo som akože neplatil bol poistený v inej poisťovni, žiaden problém, tak nechápem čo tu zase kto mudruje. Takže pre nechápavých, ku dnu kedy Ti prestáva platí poistka ju uzavrieš u inej a o mesiac neplatenia Ti ju zrušia v Alianzi a Teba to bude stáť iba tú alikvótnu časť postenia po dobu 30 dní!!!Pochopené????A PZP je automaticky zrušená, vyrozumenie aj so šekom Ti príde domov poštou....Booože
Black napísal:Caute mam dost velky problem, kde zacat tak skusim od zaciatku. V piatok mi prisiel sek na PZP na dalsi rok suma je 339,75 euro to je hnusne vela tak dnes som tam volal ze chcem zrusit poistku a oni ze uz nemozem ze to som mal pred 6-timy tyzdnami hmm zaujimave ked len tu korespondenciu poslali z Blavy dna 10.8.2010 a mne prisla 13.8.2010 tak uz som ja nemal sancu to stihnut zrusit vtom termine. Co mam teraz robit? Odhlasovat auto sa mi kvoli tomu nechce ale asi mi nic ine nezostava ze?
jankode napísal:Môj kolega to spravil tento rok v inej poisťovni, proste to nezaplatil poistil sa v druhej poisťovni aby bol krytý v prípade DN a do pol roka mu prišlo vyrozumenie že PZP je ukončená a nech doplatí rozdiel čo je 30 dní!!!!! Tak nechápem čo tu všetci chytráčite, točíte očami a neviem čo. Radšej som už ticho lebo tu ked človek napíše návod čo a ako tak ešte aj to spochybníte. Riešte si všetko sami chytráci. Zaujímave že v BA sa dá všetko vybaviť len inde je to asi problém....no comment / a nevidím rozdiel v tom či som to ja urobil v roku 2008 a kolega tento rok/, a že je naplatná som radšej ticho aj ked je to v zákone napísané, ale som fakt radšej ticho....Nebudem tu dávať nikomu rozum ani návod už radšej nišť...
alex_iS napísal:
Ahoj ,
tento "ťah" vyuziva kazda poistovna... Ak ti prisiel sek v horizonte 6 tyzdnou a menej , tak mas moznost tuto skutocnost pouzit ako argument v ziadosti o zrusenie zmluvy , resp. upravenie poistneho do povodnej vysky , nakolko si nemal moznost na zvysenie poistneho reagovat. Treba teda sformulovat nejaku ziadost a adresovat to poistovatelovi ( t.j. Allianz ). Mali by to akceptovať.
Dalsia vec je , ze ak si v priebehu poistneho obdobia sposobil nehodu , tak si s tym mohol ratat , aj ked sa mi to zdá fakt vela za PZP... :)
Tak vela stastia.
Arnost napísal:
kamarát to skúšal (tiež mu axa zdvihla z cca140 na niečo cez 200) a neuspel, odpoved bola že oni cenu uverejnili na ich stránke a že on si to mal pozret.