... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
filipe46 napísal:A čo falošne pozitivny? Ktorý si potom budú 3 mesiace behať bez testovania a keď naozaj budú mať covid, tak ho nevedomky budú šíriť ďalej.
starynovy napísal:Mam v zivote jednu skvelu zásadu ktorá ma este nikdy nesklamala. Ked niekto nevie gramatiku, je kokot. Mozes privierat oci, dobrý clovek bla bla ale ono ta to nakoniec dobehne, v dakej krizovke. A si povies, boha kokot! Takze to len taka dekadou overena rada, ktorá mi usetrila kopu casu a nervov.
kkt1 napísal:detail spravneho odberu sterov, ak ma mat vplyv na kvalitu vysledkov nie je nepodstatna hlupost.Prosimta jeb na to, riesis tu do detailov nepodstatne hluposti. Podstata tohto screeningu je proste preventivne otestovat co najviac ludi. Statisticky je to lepsie ako nerobit nic. Ak si pozitivny tak automaticky tvoje udaje su zozbierane a ked ta najdu rano najebaneho v meste so stitkom z bordelu na ruke tak mas problem. Ano bude vela pozitivnych ludi, ktori z dovodu subjektivneho zlyhania alebo vychcanosti budu aj tak behat po svete, ale stale je to lepsie ked bude po SVK behat 3000 pozitivnych ludi ako keby ich behalo 25 000. Preto sa to cele robi. Nie preto aby sme zachytili uplne kazdeho.
kkt1 napísal:metodika vyteru, ktora vyznamne moze ovplyvnit spolahlivost testu neni hlupost.Prosimta jeb na to, riesis tu do detailov nepodstatne hluposti. Podstata tohto screeningu je proste preventivne otestovat co najviac ludi. Statisticky je to lepsie ako nerobit nic. Ak si pozitivny tak automaticky tvoje udaje su zozbierane a ked ta najdu rano najebaneho v meste so stitkom z bordelu na ruke tak mas problem. Ano bude vela pozitivnych ludi, ktori z dovodu subjektivneho zlyhania alebo vychcanosti budu aj tak behat po svete, ale stale je to lepsie ked bude po SVK behat 3000 pozitivnych ludi ako keby ich behalo 25 000. Preto sa to cele robi. Nie preto aby sme zachytili uplne kazdeho.
boborjelotor napísal:detail spravneho odberu sterov, ak ma mat vplyv na kvalitu vysledkov nie je nepodstatna hlupost.
ale suhlasim, ze modry papier, ktory nema ziadne identifikacne znaky je nepodstatna hlupost, ktora stoji zbytocny cas pri odberoch
ja chapem podstatu skriningu, a nic proti nemu nemam, to, ale toze na zaklade toho v tejto chvili dostanem papier, ktory bude platit 2 tyzdne mi pride ako absolutna hlupost.