... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Lipo69
Kraj: Žilinský

Re: Politika a ine sr*cky

Utorok, 22. Decembra 2020, 20:10

poznam takych co sa tomu tiez posmievali a bohuzial to uz maju za sebou, hadam ich ten kecalek nebude nasledovat
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Utorok, 22. Decembra 2020, 20:42

niektorym ludom neni pomoci. Ja neviem ci z toho nieco maju, alebo to je len prachsprosta jebnutost, ze im nevadi ani, ze seba ohrozuju.
Banasov status 7.12.
Pozdravujem všetkých z chladnej rannej meditácie podľa skvelého chlapíka Wima Hofa vo vakcínovom jazere.
Ako hovorí môj múdry priateľ ohľadom korony – najhoršia choroba je z preplašenia[font=Segoe UI Historic, Segoe UI, Helvetica, Arial, sans-serif][img=16x16]https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t10/1.5/16/1f917.png[/img][/font]
Držte sa, Jožo

Asi to teda preplasilo riadne.

Zomrel aj Blahov otec, Chmelar v statuse pisal, ze vraj bojoval s covidom
Milan, budeš strašne chýbať. Vedel som, že si chorý, vedel som, že si v nemocnici, vedel som, že bojuješ s covidom a navždy mi bude ľúto, že si mi už nestihol zdvihnúť telefón. Vždy Ťa trápili spory, ktoré boli medzi mnou a Tvojím synom. Tie spory sa dnes skončili a zostala len spoločná úcta k Tebe. Česť Tvojej pamiatke. Bol si skvelý láskavý človek a takto si Ťa budem vždy pamätať.

Samozrejme had skurveny Jakobin Blaha v statuse nic take nespomenul, to by mu nehralo do kariet. Vlastne Lubosko sa nedavno spaciroval medzi protestujucimi, ci to aj sam nezavliekol domov.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 22. Decembra 2020, 20:54

kokotko Blaha bude rovnako ako ostatni kamarati medzi prvymi zaockovanymi.
tak ako za sociku mali volgu, zapadniarske platne a kazety, original Levi'sky rifle a dost penazi a znamosti, aby si mohli zit ako spranvi papalasi, a z toho vyrastie hentaky kokot, ktory nemal dovod zmenit retoriku, mal sa dobre vzdy. a aby sa mal dobre nadalej, rano si pichne nanochip a vecer sa postavi pred kameru, a povie, ze to neodporuca.

lubili sa mi aj dnesne clanky o tom ako Bodor udajne nahanal nahravky Fica s nejakymi dievcencami. To ze ta uvodna scena vo filme Svina ako Bobo stope volajaku 13tku bola na rumorsoch od toho Katrinca bolo zname. Ale to, ze Bodor zaukoloval naku a neviem aky kriminalny utvar aj sisku, 3x vylakali toho Katrinca kaje taje v snahe zistit, ci tu nahravku ma, to asi nerobili chlapci len tak z pleziru. Ved predsa ked viem, ze ziadna nahravka vzniknut nemohla, tak nerobim z toho take manevre. Jedine, ze by naozaj Ficko stopal volajake cistodnove dievcence v Kluciku.
Ale musia to nejak dotiahnut do konca, lebo tych 30% smerohlasnych nevyzera dobre.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Utorok, 22. Decembra 2020, 22:53

Lipo69 napísal:
poznam takych co sa tomu tiez posmievali a bohuzial to uz maju za sebou, hadam ich ten kecalek nebude nasledovat

Tyhlety uvahy klidne pusťte z hlavy Kefalin, lidi je jako sracek.

boborjelotor

Streda, 23. Decembra 2020, 16:44

doktor, tak preto utekas do novej haciendy, aby ti to nesmrdelo za humnom. Nerozumiem tomu ako je mozno aj v roku 2020 taketo fabriky stavat priamo v intravilane obce, ci to len preto, aby do dediny tieklo par tisic z dani? bioplynarne a neviem aky bordel, vsetko stavaju rovno za dedinou, moze ta aj jebnut ak tam byvas, nic neurobis.

Ukrajinský podnikateľ Dmytro Borodavka si chce v Horných Salibách pri Galante postaviť druhé veľké hydinárne.

filipe46

Utorok, 29. Decembra 2020, 09:44

Vedľajšie účinky vakcíny:
Veľmi časté vedľajšie účinky (môžu postihovať viac ako 1 z 10 ľudí)
- miesto vpichu: bolesť a opuch
- únava
- bolesť hlavy
- bolesť svalov
- bolesť kĺbov
- triaška a horúčka

Časté vedľajšie účinky (najviac 1 z 10 ľudí)
- začervenanie v mieste vpichu
- nevoľnosť

Menej časté vedľajšie účinky (najviac 1 zo 100 ľudí)
- zväčšené lymfatické uzliny
- pocity nepohody
- bolesť v končatine
- nespavosť
- svrbenie v mieste vpichu

Zriedkavé vedľajšie účinky (najviac 1 z 1 000 ľudí)
- dočasné jednostranné ochrnutie tváre
Neznáme (z dostupných údajov)
- závažná alergická reakcia

No myslel som že pôjdem hneď, ako to bude možné, ale asi si radšej počkám 😀 lebo ja s mojim šťastím budem ten jeden z tisíc 🤣
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Utorok, 29. Decembra 2020, 10:32

To hovoris o ktorej vakcine? mRNA od Pfizeru? A odkial cerpas?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Utorok, 29. Decembra 2020, 10:34

Nerozumiem, ako môže niekto veriť, že ho na Slovensku začipujú, keď sa tu kvôli hlasovaniu naťahuje igelit v parlamente a digitalizácia je na úrovni Segy, čo žrala tie žlté kazety s formulami a Super Mariom. To ten Bill Gátes nedomyslel.

Ydzelyte kim nesmayu

boborjelotor

Utorok, 29. Decembra 2020, 10:42

57,878,464 uzavretych pripadov covid19

1,783,100 umrti
umrtnost 3%

21,967,834 aktivnych pripadov
105,803 v kritickom stave (0,5%)

"koli nizkemu percentu umrti zatvarat stadiony, pfffft, ved je to len chripka, a poznam staru babku, co to prezila bez priznakov!"

1 z 1000 ludi bude mat par dni migrenu a miesto vpichu ho bude svrbiet - ANI PICI!

pablohablo

Utorok, 29. Decembra 2020, 10:44

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 05:33, upravené celkom 1 krát.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Utorok, 29. Decembra 2020, 10:53

Uz ste si zo niekto strelil do kabla?

starynovy

Utorok, 29. Decembra 2020, 10:54

pablohablo napísal:
Ak si niekedy v zivote fajcil
:lol:

Nuz treba pockat kym to zapatchuju.. a maju? Doktor by mohol povedat aky dlhy pribalovy letak a co v nom pisu je k beznym vakcinam ktorych sa ludia neboja, lebo je to tu uz 50 rokov. Asi by niektori boli prekvapeni.. pripadne si precitajte pribalovy k HAK ktore zere vasa frajerka (ak mate), a ake nieze vedlajsie ucinky ale hrozby tam su. Ale tak jasne, chapem trend. kovid vakcina BAD.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Utorok, 29. Decembra 2020, 11:11

:D :D :D
Nejake bezne pilulky neviazane na predpis - zoznam vedlajsich ucinkov dlhy ako maxi kuchynske utierky - jebat, dajte dvoje

Covid vakcina - moze vas to svrbiet - fuj tu sracku si nedam pichnut
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Utorok, 29. Decembra 2020, 13:57

Vak Cinu sposobuje neplodnost - par zien v kontrolnej skupine neplanovane otehotnelo.

Ranajky sampionov neska s marskou, na veceru wifonky s tolko glutamatom, ze trpnu prsty na rukach - ale vo vakcine su potratene plody a hlinik, fujky!

Ako alergik si snazim k tomu zistovat, aby som bol safe tak by malo pomoct napichat sa predtym antihistaminikami.
Za mna asi aj lepsi deal, nez chrchlat krv a 3 mesiace nevediet prejst po schodoch.
To este bude sranda, ked sa u ludi co prekonali covid objavia casom autoimumitne ochorenia. To budu potom dezolati nariekat, ze im urcite vakcinu strekli na dialku, bezdratovo.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

starynovy

Utorok, 29. Decembra 2020, 14:12

:D neska 3v1 top.. co v tom musi byt sracek. Proti tomu je energetak za 70c ziva voda, svatena.

Inak kto pocul o tej obere pici z "kultur"blogu? Ta tomu dava, tej tradicnej rodine. Najprv sa necha napustit v 17, potom sa berie s keketom uz tehotna, maturovat pojde uz s detskom, neodrobi ani den a bude sa viest na davkach. Klasicki prakokoti, tradicna rodina. Akurat v ich predstavach to je nejaka myticka dokonala slaviänska rodina. Realne je tradicna slovenska, bez pochyb.. kokotina dojebana. Dufam, ze jej zacne chlastat a bude dokonalo. Pripomenme si este homofobov "jejdawau" co si hladali trojky aj s muzmi, lebo regionalny preCeda LSNS je bisexual. :D Do polky bromhexin do polky vodka, davka.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 236 neregistrovaných