... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Štvrtok, 17. Decembra 2020, 13:19

tak opicka zaspievala na Zigu, uz ju asi chytil hlad po tej diete.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 17. Decembra 2020, 13:26

Igorko sa pekne opustil dnes na exprese. Asi sa mu už nechce premierovať a skúša, koľko Richard vydrží. Ten je v začarovanom kruhu, odísť si nemôže dovoliť.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

starynovy

Štvrtok, 17. Decembra 2020, 13:29

Co hovoril? Som bol v obchode na obed, akurat to slo a nejake zbesile polorevajuce vylievanie som pocul. :D

Dufam, ze toho vyjebaneho lykozruta zavru az zhnije. Keby aj za uplacanie. Este nakoniec to ten pellegeh zabali, lebo tam ostane s tomasom strbavym.

kkt1
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 17. Decembra 2020, 13:35

Tentokrat bohuzial Igorko povedal len to, co o Sulikovi uz vsetci vieme :D

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Štvrtok, 17. Decembra 2020, 13:35

A to je prosim co? Zrekapitulujte to niekto prosím

pistacik11

Štvrtok, 17. Decembra 2020, 13:38

Ja som to cele tiež nepočul, akurát som sadol do auta, kým som čakal na nové nálepky na okno pre sedmu. Ale niečo také, že mu je ľúto, že máme za ministra hospodárstva idiota, čo nevie zmeniť zákon, aby mohol v zrychlenom konaní nakúpiť testy a vyzval Sulika k demisii.
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

undy
Auto: Xxxxxx

Štvrtok, 17. Decembra 2020, 13:38

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 17. Decembra 2020, 13:41

Mali by ist do prdele obaja. Nenechajte sa oklamat, ze Sulik je tu ten lepsi. Skor co sa komunikacie tyka taktickejsi.....
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

pistacik11

Štvrtok, 17. Decembra 2020, 13:46

Nikto netvrdí, že Sulik je lepší. Ale toto povedať na živo do rádia je tiež na facku.

Mal by skočiť na návštevu k Undymu, nech mu predpíše tatrovku xanaxu. Aspoň bude mať na nový kruhac a vyhrievanu zimnú záhradu
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

PetoK

Štvrtok, 17. Decembra 2020, 13:53

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Štvrtok, 17. Decembra 2020, 14:10

Uz to počúvam, je to na yt, zatial je v pohode ale ma akysi roztrepany hlas

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 17. Decembra 2020, 15:30

ale sak on znie jak keby sa uz u nho zacala prejavovat zavislost na benzodiazepinoch. V kombinaci s jeho neutichajucim narcizmom, uz ma asi silne paranoje, ked vsetko co mu niekto vycita, berie osobne a doslovne.
Moc sa mi nechce verit, ze by takymto stylom Matovic vydrzal 4 roky, sak sa zblazdni za chvilu

A nechapem, preco za vsetko zrazu moze Sulik a Caputova. Borisko ma ocivdne imunitu ako to tak vyzera
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

kkt1

Štvrtok, 17. Decembra 2020, 15:50

V tom rozhovore to povedal uplne presne. Ze Sulikovi nezalezi na zivotoch, on vidi ludi len ako cisla. Myslim, ze Sulik je tu uz s nami nejaky ten rok a vsetci mu mozme dat za pravdu, pretoze tato veta ho DOKONALE vystihuje. Sulik by kludne nechal tych dochodcov umriet, pretoze pre ekonomiku uz nic nevyrobia a tym padom sa neoplati ich zivit. To je jeho myslenie. Plus ako mozme vidiet polozil jednu vladu, preslo 12 rokov a rozklada aj druhu. Ten clovek je katastrofa pre akehokolvek "koalicneho partnera" a taktiez pre tuto republiku.A to som bol v minulosti jeho volic. Ano Matovic je precitlively a ma sebaovladanie na urovni vzrusenej 15tky. Taktiez robi chyby a je jesitny, ale myslim ze Sulik je taky ten typicky priklad hviezdneho hraca, ktory pride do kabiny a celu ju rozlozi. V konecnom dosledku je teda lepsie takuto hviezdu nechat doma a odohrat turnaj s priemernymi, ktori tahaju za jedno lano :D

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 17. Decembra 2020, 15:53

neviem ale co sa v tejto konkretnej veci vycitat Sulikovi, ja mam voci Sulikovi vyhrady dlhodobo, to aky je to tvrdohlavy kokot ukazuje aj najnovsia klebeta, preco ako minister nebol na rokovani s VW, lebo im tam v lete prisiel povedat, ze maju postavit fabriku na vychode, aby mohol potom populisticky povedat volicom, ze aha co som vybavil, nehladiac na to, ze Madari im ponukali lopatami stovky milionov a ak to Slovensko, posielat ich niekam, kam nevedia suvisla dialnica a celkovo sa spravat "vy chcete nieco od nas, nie my od vas" bolo take sulikovske ako sa len da.
vdaka covidu sme sa ale dostali do situacie, ked uz naozaj nikoho nezaujima nejaka diplomovka Matovica a Kollara, alebo to, ze je to v kokote ujabene na hlavu, ze mame paseraka heroinu a vypalnika na jednej z najvyssich pozicii vlady,
Matovic prisiel prvoplanovo s plosnym testovanim, ktore k nicomu neviedlo, pretoze nebolo naviazane na nasledne PCR testovanie, na ziadne trasovanie kontaktov, na nic.
Sulik od zaciatku hovoril, ze to treba cielit. Ze tomu treba dat strukturu. Ale Matovic si honil na tom,ze sa o nom pise po celom svete, ze otestoval celu krajinu.
Ked slava pominula a ludia sa pytali, co dalej, nebolo nic. Okrem netransparentnych nakupov testov, ktore len cisto nahodou viedli ku kamaratom OLANO.
Ked to Sulik odmietol, tak Krajci tyzdne neodpovedal, nespolupracoval medzi rezortami, nic, az kym zrazu zistili, ze testy nie su. Matovic sa potom zas sustredil na nejake pojebane kloktanie, kde 20 deti ma spolocne plut do kybla, maju to vraj robit ucitelky. Odbornici sice hovoria, ze aj ked to nie je zlozite, ucitelia to ani nahodou robit nemaju, ale mame sa zas tesit na fiasko hned v januari.
Stovku mrtvych denne tu asi budeme mat do Vianoc, uz realne zomieraju pacienti, ktorym lozka na nutne zakroky obsadili covid pacienti, a operacny zakrok im mohol zivot predlzit o niekolko rokov. Od Matovica nikto nic nechce len aby manazment krizy nechal niekomu inemu, kto je schopny niest zodpovednost a nerozplakat sa, takych ludi na Slovensku mame dost. Nema to byt politik, ma to byt tvrda kapitalisticka kurva, co sa zamera na jeden ciel a ide za nim. kazdy si mysli, ze je riaditel zemegule, vacsina ludi nema zaludok robit tvrde rozhodnutia, ktore nikdy nebudu mat dobry vysledok, ale vyberat si len najlepsi scenar z troch zlych. V komercnom svete by Matovic nebol schopny robit veduceho vratnikov a upratovaciek, lebo v komercnom svete impulzivni sasovia nepreziju. Takuto krizu nemoze riadit niekto, kto sa schovava podla chuti raz za konzilium, za hygienika, za parlament, za vladu a kazdy tyzden ma noveho nepriatela.

Lipo69

Štvrtok, 17. Decembra 2020, 17:37

Killo napísal:
Borisko ma ocivdne imunitu ako to tak vyzera

kto nic nerobi, nic nepokazi :D
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry