... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
undy napísal:Ja nemam vseobecne rad bullshiterov, co rozpravaju veci, ktore su sice lubive avsak mimo. Preferujem radsej drsnu realitu. Hlavne, ked nevedomost moze mat skarede nasledky. Ty ako lekar, by sa mal drzat podobnej zasady. Ja som laik a uplny amater. Ale mam rad studie. A tutok chalan rozobral Krcmery hluposti na drobne s odkazanim sa na zdroje a studie.vomack a Ty si kto, že si dovoľuješ posudzovať ho?
undy napísal:no si mi teda hostitel, najprv pozves na navstevu a potom to hned zmazes.bobor. .
boborjelotor napísal:pozvanie platí len mi to tu v mobile ukazovalo akoby som citoval sám seba.. blbá motorolano si mi teda hostitel, najprv pozves na navstevu a potom to hned zmazes.
voMacK napísal:Chalan to zrazu sleduje od januára, všetko vedel už vtedy, teraz je najmúdrejší vo vesmíre. Prečo sa vtedy, keď už vedel, aká bude budúcnosť, niekde neprihlásil, nepriviazal reťazami pred prezidentský palác s transparentmi. Toto je čisto “po vojne je každý generál”. Všetci všetko predtým vedeli a spravili by lepšie, ako tí, čo boli pri moci vtedy. Lebo šak vôbec nie je chaos v celom svete, len na Slovensku je...Ja nemam vseobecne rad bullshiterov, co rozpravaju veci, ktore su sice lubive avsak mimo. Preferujem radsej drsnu realitu. Hlavne, ked nevedomost moze mat skarede nasledky. Ty ako lekar, by sa mal drzat podobnej zasady. Ja som laik a uplny amater. Ale mam rad studie. A tutok chalan rozobral Krcmery hluposti na drobne s odkazanim sa na zdroje a studie.
https://www.facebook.com/ahhjaj/posts/1282645988595146
Neviemm ci to je verejny post a pojde to otvorit ludom, co nemaju fb.