... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

wikyxxx
Auto: E60 530d
Kraj: Bratislavský

Re: POLICIA a pokuty

Pondelok, 16. Decembra 2013, 20:17

EBOLA napísal:
wikyxxx akoze najprv v inej teme napises aky ste s kamosom ktoremu este ani farba nezaschla na vodicaku cavovia a ako z vas tecu 15 rocne cikule ked sa pred diskotekou ukazete v X5, potom napises sem, ze po 2 tyzdnoch dostanes svojuprvu pokutu za zle parkovanie. toto by clovek mozno prezil ak si neparkoval v krizovatke. jazda bez helmy a vodicaku? budiz, ved ohrozujes svoj zivot. ale nezastanie na stopke? tam ohrozujes aj inych. neriesim ci je tam ta stopka spravne no je tam. mas vodicak kratko a mas tolko odjazdene aby si si bol isty, ze niekde netreba zastat? takto ohrozujes inych. ohroz moju rodinu a modli sa aby stihli prist policajti vcas a nependlovali svoje manzelky.....

co si prosim vas ma clovek mysliet o takomto cloveku?

Bratum ja som nehroil nikoho bola noc a na kilometer tam nebolo nikoho a ta helma to bolo na babter tu poživám ako bycikel a neboj mám aj velku masinu na tu bez helmy nesadnem ani keby sa čo robilo a parkovanie no som lenivy ist pešo :D

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Pondelok, 16. Decembra 2013, 20:21

ale či sa ti to páči alebo nie, vo všetkých 3 prípadoch si bol na vine, takže pokuta zaslúžená, tým pádom nemáš sa čo rozčulovať :wink:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

wikyxxx

Pondelok, 16. Decembra 2013, 20:24

voMacK napísal:

No coby...proste dalsie nevyburene dieta, co si mysli, ze ked je v BMW, ze je z neho kazdy v pici....

Vieš kazdý sme mlady a bujni nehovorim už sme s tou x5 zosrotovali dopravnu značku ale to bolo nechtiac vela plynu pridal pri odbáčani ale to šoferoval kamos ja nejadim ako blazon nevytrubujem nepredbieham ked nevidím .... rýchlosti dodsržiavam max idem +10 a rok som si odjazdil pri otcovi kazdy bozi den som isiel 60km a on má vodička 20 rokov a auto má o výkone 120kw čize ziadny lenochod a pri nom som sa naučil vela.

wikyxxx

Pondelok, 16. Decembra 2013, 20:25

ViktorDDD napísal:
ale či sa ti to páči alebo nie, vo všetkých 3 prípadoch si bol na vine, takže pokuta zaslúžená, tým pádom nemáš sa čo rozčulovať :wink:

Som si toho vedomi za parkovanie bolo 16e za helmu 50e ale to po spravnom konani lebo som odmietol na mieste zaplatit som myslel že to kamarát vybavi ale nejde to a za tu stopku mali dobru náladu poslali ma preč :smile:

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Pondelok, 16. Decembra 2013, 20:29

za tú stopku môžeš byť rád zato sa dávajú celkom mastné pokuty
a inak máš docela štastie, lebo k tej jazde bez helmy keby ťa pokefoval aj za tú stopku tak sa s vodičákom môžeš rozlúčiť
(teda ak aj teraz platí tá skúšobná lehota ako to bolo vtedy keď som začínal ja)
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

wikyxxx

Pondelok, 16. Decembra 2013, 20:31

JA viem naprvbvybehol na mna že 150 e alebo vodičak ale hovorim mmu choru babkumám vozim jui do nemocnice nemožte mi zobrat vodičak ... a boli taký ustretovy a nechali ma lebo 2x zapis a už idem na preskolenie.

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Pondelok, 16. Decembra 2013, 21:26

bla-bla-bla, prepac, ale dospej a vrat sa sem o 3 roky, budes si klepat na celo, co si bol schopny napisat :idea:
a to nenarazam na tu gramatiku, kde zasadne pises "i" tam kde ma byt "y" a naopak (viva dnesna generacia mladych, nasa buducnost!), ale tie reci hodne chvalenia sa kolegom na ZS :oops:
ano, nic ma do toho nie je, ale niekto podobny tebe dnes skoro zrazil chodca, ked sa silno snazil presvedcit ma, ze preto, ze jeho auto ma viac pismen v nazve (mecedes vs. bmw), tak ma z vedlajsej prednost =D> tak, vyplakal som sa a idem dalej zit svoj chaby bezvyznamny zivot :(
Subaru WRX STi

wikyxxx

Pondelok, 16. Decembra 2013, 21:32

Sory gramatika nieje moja silna stranka vždy so mal 40 chýb v diktáte a viem že sa n tom za pár rokov zasmejem no čo už. Aspoň bude sranda :D

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Pondelok, 16. Decembra 2013, 21:38

Aha, ok, v tom pripade beriem spat a vsetko v dobrom :smile: Prepac, dlhy den v praci a ranne parkovanie 1h30m v Starom meste, kym som konecne nasiel volne miesto, 700m od prace, spravilo svoje :lol:
Ja mam policajtov rad, odkedy robim v radiu, vela veci sa dalo rozumne dohodnut, ked som si priznal chybu a slusne sa s nimi bavil..
Subaru WRX STi

wikyxxx

Pondelok, 16. Decembra 2013, 22:45

:) tak jako najdu sa medzi policajtmi dobry ktory chcu pomoct a ni iba zarobit.Mam aj kamosou policajtov a aj snimi sa smejem na ich kolegoch niektorych. Tu si policajt mysli ze je boh napr v rakusku ked meraju tak ich vidi snad aj moja 88 rocna prababka z kilometra ze su tam. To tu poskovavany kade tade len z umyslom zarobit. Do rakuska chodim 1 x do tyzdna na nakupy nestalo sa mi ze by ma z nicoho nic zastavili a ze bezna kontrola. To len tu hladaju chyby na silu. Ale to co maju robit nerobia prababku okradli nasi kakaovnici ja aj s jednym kamosom sme ich zbili ze ani ist nevedeli a koho isli sudit no nas ze sme ich zbili ale to ze ju okradli neriesili. A taketo zazitky s nimi by som mohol pisat do rana .

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Utorok, 17. Decembra 2013, 03:33

to ste ich zle zbili, ked vas este spoznali :lol:

no ja mam s flojdami len dobre skusenosti.. to ze ma zastavia a bezna kontrola, tak to ma neobtazuje.. zatial...

idem si tak z prace a pri GateOne hoteli jak je odbocka na ivansku cestu tak tam je prikazany smer vpravo, no potreboval som odbocit vlavo.. aj som odbocil, este aj pekne so smerovkou.. a vtom som si vsimol ako zasvietili parkovacky na seate.. ehm, nevsimol som si ich veru ked som odbacal.. zastavili ma, hned som aj povedal ze som si vedomi tej <>viny co som pred nimi spravil.. mal som to za 20e a strasne som to olutoval :mrgreen:

dalsia skusenost..
medzi ST a NM, v useku pri Hrusovom:
Kamion, pred nim nejake auto, pred nim dalsie ktore sa vlieklo z neznamych dovodov 50kmh (na 90tke)..
nedalo sa obehnut, isli oproti auta, ked uz sa dalo obehnut este na useku kde sa to mohlo, tak som zacal obiehat.. ked som sa vyklonil a pridal , ocitol som sa vedla kamionu, tak som identifikoval to opruzkovane bielo/zelene auto ktore bolo tesne pred kamionom. ked uz som bol vedla nich (siel som 90) tak som zbadal ako som minal znacku zakaz predbiehania.. tak som sa hned zaradil pred nich (brzda z 90 na 50) .. a zaradil sa za to uzasne nenapadne pomale fabio-auto .. takto sme sa este vliekli, potom som ho obehol hned kde sa dalo .. flojdi zamnou, .. zastavili ma az v Meste..
"Dobry den pan S...." reku .. "vy ma poznate? " s usmevom sa pytam.. ze "hej, preklepli sme si Vas po ceste.." hmmm podal som doklady, on mi zatial podaval drager s otazkou "pili ste nejaky alkohol pred jazdou?" ja ze "nie" , on "skoda, mohli sme mat vykon" , reku "no to je skoda" .. a zacal .. "viete akeho priestupku ste sa dopustil?" ja ze "nie" on " predbiehali ste cez zakaza predbiehania" ja reku " tu znacku som si vsimol az ked som bol vedla vas, tak som sa zaradil hned ako to bolo mozne " .. este nieco namietal, no nakoniec mi podal doklady, zazelal pekny den a dovi ..
chlapci sa snazili, ale s mierou, cize zatial takto u mna s policiou SR..

necitajte to , neoplati sa :mrgreen:

Fajlo
Auto: BMW e38 730d
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 17. Decembra 2013, 07:21

je to uz asi 2 roky dozadu, ked sme isli nalozeni plne auto, hudba, zakecani na nejaky zraz mustangov do tn... isiel som cez turnu, kto pozna vie, clovek si neuvedomi a ma pocit ze je uz davno za dedinou, je to jemne z kopca, aj ked sa to tak na pohlad nejavi, ale auto ma vlastnu volu rozbehnut sa. mimovolne a zarozpravani som sa pozrel na tachometer, ked mi kamarat povedal "aha"...mal som tam okolo 90...chtiac-nechtiac...to aha bol zeleny pan, ktory ma odstavoval. namerali mi 81. 150 na mieste, ziadne jednanie. "pan vodic, mate prilis kratko vodicak na to aby ste robili taketo priestupky." akoze keby mam vodicak 15 rokov namiesto troch, tak si podame ruky a hotovo?? nijako sa nedali ukecat. a este raz podotykam, ze som nemal ziadny cerstvy vodicak, ale skoro tri roky a najazdenych kopu stastnych km...bohuzial...nie vzdy clovek natrafi...

pre zhrnutie dodam, ze to bola sice moja vina, ale vobec som si to neuvedomil. ani ze idem tak rychlo, ani ze som este v dedine. je to spinavost...
Dodge Charger 5.7 HEMI

BMW e65 730d
VW Passat B7
Audi A6 C6 Allroad
BMW f07 530xD
BMW e91 320d
BMW x5 e53 30d
BMW e38 730d
Škoda Kodiaq 2.0TDI
Škoda Octavia III 1.6TDI
BMW F31 318d
Škoda Superb II 3.6FSI,
VW Touareg 5.0TDI
BMW e61 525dA
Volvo S80 2.9i/LPG
BMW e38 728iA
BMW e39 530iT
BMW E34 Touring, 525TDS
BMW E34, 525TDS
Opel Astra G, 1,6ecotec
Mercedes-Benz E 320CDI
Mercedes-Benz C 270CDI
BMW E34 Touring, 525TDS
BMW E34, 525TDS
BMW E39, 528i
BMW E36, 325iA Cabrio
Peugeot 306, 1.9TD

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Utorok, 17. Decembra 2013, 07:30

SurrendeR napísal:
to ste ich zle zbili, ked vas este spoznali :lol:

"Dobry den pan S...."

skrucany? :mrgreen:

ROKI49
Auto: G20 330i

Utorok, 17. Decembra 2013, 07:43

j.matrix napísal:

skrucany? :mrgreen:

Pán Surrender......vsak vravel, ze si ho preklepli (na BMW klube).
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

ROKI49
Auto: G20 330i

Utorok, 17. Decembra 2013, 09:20

Davam do pozornosti tento clanok:

http://auto.sme.sk/c/7012128/podla-poli ... ign=temsek

Konkretne stanovisko policie:

Zastávame názor, že zhasnutie doplnkového svetla sa predvídať dá, a vodič musí rátať s tým, že môže v ktoromkoľvek okamihu zhasnúť.

Akoze im to dobre jebe, predvidat, ze kedy to asi zhasnu.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 228 neregistrovaných