... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
M3LON napísal:tak mna dnes chytili na D2 za Stupavou. odstavili ma a ze kam sa ponahlam? vravim na meeting. 200kmh??? ...uz som sa lucil s vodicakom, ked mi zrazu policajt poda doklady a ze dnes mam stasty densadli do auta a odisli. to len potvrdzuje, ze aj v ich radoch sa najdu osoby, kt. vykazuju urcite znamky charakteru. big thx
GOOSE napísal:Nuz... kazdy ma na to iny pohlad :)
Neviem ci je to ukazka charakteru zrovna :)
M3LON napísal:resp. mozno len nemali zapnuty radar:)
M3LON napísal:
suhlasim...skor som chcel naznacit, ze najdu sa aj taki, kt. pochopia situaciu resp. mozno len nemali zapnuty radar:)
myroslav napísal:len by ma zaujimalo ci sa jedna o celoslovensku akciu, alebo len okolie Bratislavy????
Ci sa mame na nich tesit aj my vychodniari?
Peter92 napísal:a nezabudnite, ked vas zastavia treba sa hodit na blikacky a ked chcu lekarnicku alebo nieco podobne, pred vystupenim z auta nahodit reflexnu vestu!
Peter92 napísal:
a nezabudnite, ked vas zastavia treba sa hodit na blikacky a ked chcu lekarnicku alebo nieco podobne, pred vystupenim z auta nahodit reflexnu vestu!
nehpo napísal:tak som sa nechal aj ja chytit - prekrocenie o 87km/h pri Trnave - uz sa nad sebou zamyslam
nehpo napísal:tak som sa nechal aj ja chytit - prekrocenie o 87km/h pri Trnave - uz sa nad sebou zamyslam