Nepovedal som že nie si skúsený tak nebuď hneď nedotklivý. :) Keby mám teraz predať auto tiež dám cenu na ktorú by si mi napísal pravdepodobne niečo šťavnaté, ale jednoducho nemám potrebu to auto predať pokiaľ by tá ponuka nebola pre mňa dostatočne zaujímavá. Súhlasím s vami aj o prehnanosti ceny ale tak, čo už, tú určuje predávajúci nech je aká chce. Myslím že existuje aj dostatok možno nie najlepšie informovaných kupcov, ktorí ti ho preplatia, tak prečo nevyskúšať keď to nepotrebuješ predať akútne? Btw kabrio je E93 nie?
Veď v pohode, ja sa neurážam, len som sa pýtal kto je teda skúsený na to lebo mi prišlo že ja nie :) Čo sa týka nejakého skúšania, tak môžeš vyskúšať prestreliť cenu o 2000 a čakať slepo (keď nepotrebuješ predať) či sa niekto “menej zdatný” chytí, ale nie prestreliť cenu o 20 000 To už je rovno na diagnózu.. Len toľko k tomu. Inak áno, E93 je kabriolet.
Vsak totok je dosledok toho, ked sa eMko dostane do ruk cloveku, co zufalo potrebuje prachy a banka mu uz neda ani holu picu... Pretoze nitkto aspon trosku rozhladeny nebude predavat auto [ak ho chce co i len trosku realne predat] za 200% jeho trhovej hodnoty..
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
Na tom je smutné, že na takú ponuku najpravdepodobnejšie skočí zase len ďalší tragéd podobný tomu čo to teraz predáva, ktorý za pár mesiacov tiež prestane vládať splácať to.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7) BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Henten pajco ma viacero áut na predaj a všetky su na odstup s leasingu. Asi nebudú priamo jeho ale je len sprostredkovateľ, hunter tragédov, exekútor, whatever. To že mu na takúto ponuku skočí jedine tragéd, tak to je smutná pravda.
tu povazujem cenu za este viac uletenu ako pri tych M-kach (tie boli sice doost predrazene, ale aspon pokles ich ceny v buducnosti bude podstatne pomalsi ako pri tomto kybli)