... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
spekillant napísal:Len tak klasicky popičovať, trocha to rozprúdiťasi maju pici, sledovanost maju stale relativne ok, a niektore videa davaju uz na svoju stranku garaz.tv, tak asi odtial idu lepsie prijmy.
Abyssko a co sa ti vlastne na videu nepacilo? teraz som dopozeral a celkom dobre, vydojena olejnicka bez servisu, ktora nemala sancu prest TK, ako bonus s jebnutou lavou stranou pri driftovani. Ja si myslim ze pekny standart jazdenky bmw bez kaplnky na slovensku
Pilifo napísal:Ide o to, že Rasťo sa pred nejakým rokom rozhodol, že komentáre zablokuje na všetkých videách GARÁŽ.TV.
Tu máš video, kde vysvetľuje jeho dôvody:
Abyssko napísal::DTipnem si, chodil to tam spamovat isty doktor?
Pilifo napísal:jasne ze sa vsetko da lahko vymenit. Ale ocividne to nebolo robene a cakalo sa na bajnu hranicu 330tkm, ked uz kolesa tancovali viac nez na skode 120 a auto grca tekutiny z kazdeho otvoru.Ehm, no mne všetky nedostatky tej E91 prišli ako normálne spotrebné veci, ktoré sa dajú pomerne jednoducho vymeniť za nové. Motor a prevodovka podľa všetkého šľapali dobre, auto nebolo hrdzavé, takže to pri takto starom aute s toľkými kilometrami považujem za najdôležitejšie. Nie to, že po 330 000 km je nutné vymeniť ramená, tlmiče alebo brzdy
Abyssko napísal:inak, pozrel som si to a Rasto má celkom rozumné nazory a súhlasím s nim v mnohom. Škoda, že som mu to niekedy nenapísal. A nebudem sa vyjadrovať ani k Abysskovi, nejako necítim takú naliehavu potrebu myslieť na neho tak často, ako on na mňa. Našťastie.Tipnem si, chodil to tam spamovat isty doktor?
spekillant napísal:Abyssko a co sa ti vlastne na videu nepacilo? teraz som dopozeral a celkom dobre, vydojena olejnicka bez servisu, ktora nemala sancu prest TK, ako bonus s jebnutou lavou stranou pri driftovani. Ja si myslim ze pekny standart jazdenky bmw bez kaplnky na slovensku
Fuxxo napísal:no dlho pred olejnickami uz radsej zatvaram ocito si vydojenu olejnicku bez servisu asi nevidel tedahento auto na svoj vek a na tie km vyzera byt dost zachovale, a relativne malo penazi treba donho investovat aby to dalsich x rokov vydrzalo