... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
spekillant napísal:Inak, nepoznate niekto servis Japanese Customs z Popradu? Pocul som nejake zle spravy, tak ci nema niekto blizsie info...
Abyssko napísal:Tak mysleli ale slovo da slovo, rychlo. Ked najdes niekoho co vie, tak tam ides prosikat aj s citroenom... A vyzera aspon z FB, ze vedia. Minimalne podla toho, ze sa neposeru ked pride nieco zlozitejsie. Tam budes chodit.Oni si asi mysleli ze im tam budu chodit silvie s rb28 a supry s 2jz
pistacik11 napísal:Takze je to pravda? Boha ani som tomu nechcel verit. Mal som to, ako sa hovori z neovereneho zdroja, dufal som ze to bude nejaka kokotina. Ach jajAkurát sa ma sestra pýta, že či neviem, čo sa stalo, že majiteľ zomrel.
starynovy napísal:neviem posudit nakolko sa opustali, nejsom kyslokysly neopravar motorov. Ale vzhladom na to, ze som sa s majitelom bavil a technicky sme si sadli (teda ja tu technicku cast ovladam len teoreticky, od klavesnice, ale snazil sa mi veci skor vysvetlit a doplnit z praxe, nez aby ma varil na kokotiny). Rant od nich bol hlavne a) na autorizaky, kedze im tam chodili aj par rocne auta s 'banalnou' chybou, ktoru v autorizaku chceli riesit ukonmi za tisice/desattisice (na nejakom vesmirnom leksuse odislo nejake cidlo/regulator v hybridnej sustave, autorizak zajebal vymena hybridneho ustrojenstva za 10+tisic, nakonec opravene za par stovak, len to chcelo rypat sa v dokumentacii...), detto repasy baterii v hybridoch - ked som to spomenul majitelovi showroomu na FB, ze je kokotina po 8rokoch menit celu bateriu, ked sa daju skontrolovat a vymenit len chybne clanky a baterka vie fungovat dalej, skoro ma tam zozral, ze to su vysoko odborne zalezitosti a on by tomu neveril a nikomu by to nedal lebo to urcite skratuje a zhori cele auto, sracky. Za b) boli ranty na japonske diesle, ci zadrete 2.2skyactivD od mazdy ale hlavne toyotacke 2.0/2.2 D, ktore su rojebane jak ciganske hracky pri jemne vyssich najazdoch.Ja sa nebojim, co ja s tym mam.. Iba na fb sa vzdy, tak opustali, booha sme japonský servis a coraz viac nemeckých aut chodi, same speciality. Boooha radsej corollu, kde za GO celeho auta zoberem menej ako za rozvody na RS4.