... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dann0 napísal:Hovorím ako mám ten produkt nastavený ja, tiež si to môžeš individuálne podľa seba nastaviť. Ja som to robil 2r dozadu, takže nie všetko si presne pamätám. Ale tú mieru rizika viem, že som si dával na stred, alebo mierne nad stred. To mám aj v zmluve.No jo len teta pri okienku povie ze ak by nahodov chybali mozte si ich vybrat a potom sa clovek skrabe po hlave. Inac v produktovom liste je riziko na stupnici od 1 po 7..cislo 6..takze stredne riziko to nieje.
Abyssko napísal:A je to aspon traktor deluxe ?Predám e91 330xd 170kw m6 219 000km za 6990.
pablohablo napísal:Keď budeš dobrý, nestrhnem toxikovu nalepkuA je to aspon traktor deluxe ?
Abyssko napísal:a co toxerova nalepka dava ? to je nieco na styl warranty void if removed ? Ci sposobuje dymenie pri rozbehu ?Keď budeš dobrý, nestrhnem toxikovu nalepku
pablohablo napísal:Si vypýtaj, nalep a nápis recenziu. 😁a co toxerova nalepka dava ? to je nieco na styl warranty void if removed ? Ci sposobuje dymenie pri rozbehu ?
pablohablo napísal:sposobuje chudobu a zaostalost regionu lebo neplati dane!a co toxerova nalepka dava ? to je nieco na styl warranty void if removed ? Ci sposobuje dymenie pri rozbehu ?
boborjelotor napísal:Som vydržal pozerať 3 minúty na tie opice...... Takže neviemsposobuje chudobu a zaostalost regionu lebo neplati dane!
no a teda abyssko o com je sulkove video, predava betlehemless za 7k? dava k tomu aj 100x kupon na kefy na pumpe, cez ktore prezenu kazde testuvane auto, aby na kamere svetlo lamalo jak cez diskogulu?