... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pablohablo napísal:asi teda zacnem jebat skyr 3x denne, za 20roki som uz mohol tlacit pol tony, premrhany zivot. inak je cuket dobry aj na zuby, netreba ho demonizovat.
Nevyzieraj vecer kokotiny Abyssko a rano budes hladny. Ja davam posledne jedlo vecer medzi 17-18:00. Ale ak nemas rano problem ze cez den nevladzes ranajky kludne preskoc.
sluggish napísal:tak mamkin kolac nie ale pivo, vino, cukor, pizzu, muku ano? :)Bobor, ak chce niekto schudnúť a pri tom sa napchávať maminým koláčom a stravovať sa v reštauráciách tak mám pre neho zlú správu, toto asi fungovať nebude... na začiatok bude určite treba si to jedlo pripravovať a vážiť sám, ale po pár mesiacoch získaš fakt celkom dobrý prehľad o tom, koľko má ktoré jedlo kcal a vieš si to tam nahodiť, samozrejme to nebude na 100%, takmer nikdy ani pri tom varení doma, ale odchýlka bude určite minimálna.
Pri stravovaní v reštike to jedoducho potom odhadneš, budeš mať v oku, koľko to je 150g kuracich ceckov, 100g ryže, a pod. tie kalórie povedzme ešte o 10-20 percent navýšiš (lebo olej, maslo, pičoviny) a zapíšeš si to tak.
Pablo: práve som si pozrel appku, a píše mi že som sa logol 580 dní v rade, takže dá sa to :).... a nehladujem, jem múku, cukor, pizzu, drbnem si sem tam víno, terza cez leto pivo, všetko, len mám aký taký prehľad o tom prijme a viem si ho nastavovať keď vidím že mi rastie pupek a začínakú sa kocky na bruchu ukladať na zimný spánok
ale súhlasím, je to zmena zivotného štýlu, nie nejaká diéta ktorú budeš dodržiavať 2 mesiace a potom do máš do troch týždňov späť
kkt1 napísal:https://youtu.be/8N6uTzjwCqI
V tomto videu mas vsetko podstatne o strave pre profikov. Ostatne su vomackktiny
boborjelotor napísal:Navrhol by som temu - preco mi kurva bmwklub posiela mail spamy ze pribudol novy prispevok v teme.no dph, neuspesne jebacky, alergie a choroby, masko tesco, diety by sme mali.
teraz bude co?