... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

sluggish
Auto: G30 530d
Kraj: Nitriansky

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Sobota, 26. Júna 2021, 09:25

Bobor, ak chce niekto schudnúť a pri tom sa napchávať maminým koláčom a stravovať sa v reštauráciách tak mám pre neho zlú správu, toto asi fungovať nebude... na začiatok bude určite treba si to jedlo pripravovať a vážiť sám, ale po pár mesiacoch získaš fakt celkom dobrý prehľad o tom, koľko má ktoré jedlo kcal a vieš si to tam nahodiť, samozrejme to nebude na 100%, takmer nikdy ani pri tom varení doma, ale odchýlka bude určite minimálna.
Pri stravovaní v reštike to jedoducho potom odhadneš, budeš mať v oku, koľko to je 150g kuracich ceckov, 100g ryže, a pod. tie kalórie povedzme ešte o 10-20 percent navýšiš (lebo olej, maslo, pičoviny) a zapíšeš si to tak.

Pablo: práve som si pozrel appku, a píše mi že som sa logol 580 dní v rade, takže dá sa to :).... a nehladujem, jem múku, cukor, pizzu, drbnem si sem tam víno, terza cez leto pivo, všetko, len mám aký taký prehľad o tom prijme a viem si ho nastavovať keď vidím že mi rastie pupek a začínakú sa kocky na bruchu ukladať na zimný spánok ;)

ale súhlasím, je to zmena zivotného štýlu, nie nejaká diéta ktorú budeš dodržiavať 2 mesiace a potom do máš do troch týždňov späť
Naposledy upravil/-a sluggish v Sobota, 26. Júna 2021, 09:31, upravené celkom 1 krát.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Sobota, 26. Júna 2021, 09:30

pablohablo napísal:
asi teda zacnem jebat skyr 3x denne, za 20roki som uz mohol tlacit pol tony, premrhany zivot. inak je cuket dobry aj na zuby, netreba ho demonizovat.
Nevyzieraj vecer kokotiny Abyssko a rano budes hladny. Ja davam posledne jedlo vecer medzi 17-18:00. Ale ak nemas rano problem ze cez den nevladzes ranajky kludne preskoc.

Moc generalizujete, podla mna to ma kazdy silne individualne. Dost casto idem spat tak, ze naposledy som jedol pred 8h. O polnoci by som zral aj plesnivy chleba ale jebnes sa do postele a chytro spis. Zaspavas s tym, ze uz sa tesis ako si rano zajes cosi.. vstanes a nic. Uplna nechut. Nieco ako post nut clarity ale v jedle. Ale najest sa musim, lebo aj ked realne hlad a chut zacinam mat okolo 10, vstavam 7:30, tak najneskor o 9 sa mi uz toci hlava a ledva taham nohy za sebou.. lebo nemas co palit v tom motore. Takze tlacis o 8mej aj ked nechces, necitis realny hlad a este ti to aj nechuti.

pablohablo

Sobota, 26. Júna 2021, 09:32

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 04:32, upravené celkom 2 krát.

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 26. Júna 2021, 09:33

sluggish napísal:
Bobor, ak chce niekto schudnúť a pri tom sa napchávať maminým koláčom a stravovať sa v reštauráciách tak mám pre neho zlú správu, toto asi fungovať nebude... na začiatok bude určite treba si to jedlo pripravovať a vážiť sám, ale po pár mesiacoch získaš fakt celkom dobrý prehľad o tom, koľko má ktoré jedlo kcal a vieš si to tam nahodiť, samozrejme to nebude na 100%, takmer nikdy ani pri tom varení doma, ale odchýlka bude určite minimálna.
Pri stravovaní v reštike to jedoducho potom odhadneš, budeš mať v oku, koľko to je 150g kuracich ceckov, 100g ryže, a pod. tie kalórie povedzme ešte o 10-20 percent navýšiš (lebo olej, maslo, pičoviny) a zapíšeš si to tak.

Pablo: práve som si pozrel appku, a píše mi že som sa logol 580 dní v rade, takže dá sa to :).... a nehladujem, jem múku, cukor, pizzu, drbnem si sem tam víno, terza cez leto pivo, všetko, len mám aký taký prehľad o tom prijme a viem si ho nastavovať keď vidím že mi rastie pupek a začínakú sa kocky na bruchu ukladať na zimný spánok ;)

ale súhlasím, je to zmena zivotného štýlu, nie nejaká diéta ktorú budeš dodržiavať 2 mesiace a potom do máš do troch týždňov späť
tak mamkin kolac nie ale pivo, vino, cukor, pizzu, muku ano? :)
ja som sa specificky pytal na to ako si zapisujes jedla, o ktorych nemas ani sajnu, kolko kalorii za to zapisat, a potvrdil si, ze odhadom, ale casom ziskas presvedcenie, ze ten odhad je spravny ;)

pablohablo

Sobota, 26. Júna 2021, 09:44

no tak neni to dokonale ale ak mas dobru databazu kokotin tak celkom ziskas casom prehlad co nezrat aby si splnil limit a zaroven bol aspon syty, a nakoniec dospejes aj tak podla mna k nejakej low-carb forme stravovania lebo matematika. Lebo co ja vim zajebat si 100ml gulasu len aby si mohol zajebat 3 krajce chleba k tomu je napicu.

voMacK
Auto: G31 540i

Sobota, 26. Júna 2021, 09:45

Vsak ziskas. Ked zistis, ze papierovo si v deficite, ale realne priberas, tak uberies. Ae to nieje vec, ktoru by si do oka ziskal za tri dni. Vseobecne ludia podhodnocuju prijem a nadhodnocuju vydaj. To mas tak; ked ludia si myslia, ze cvicenim sa chudne :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

sluggish
Auto: G30 530d
Kraj: Nitriansky

Sobota, 26. Júna 2021, 09:46

no na začiatku keď som to sekal dole nebolo ani to pivo a víno ani koláče, ale tak mal som ciel a išiel som za ním, bez nejakej obety to proste nejde, buď si odpustíš nejaké pičovinky z jedálnička a tým znížiš príjem, alebo si to necháš a zvýšiš svoj výdaj tak, aby si sa dostal do kalorického deficitu... BTW to pivo je lahšie zapísať ako ten koláč, naskenuješ čiarový kód z plechovky a vybavené :D...je tu ešte jedna možnosť, že sa nebudeš stravovať v reštauráciách :wink:....ano, presne, časom získaš presvedčenie a to presvedčenie ti potvrdí aj tvoje telo a ručička na váhe keď vidíš že to funguje :wink:

voMacK

Sobota, 26. Júna 2021, 09:46

Low carb je kokocke nabozenstvo a nie zdravy zivotny styl 🤦‍♂️
-- P.R.

kkt1
Kraj: Žilinský

Sobota, 26. Júna 2021, 09:48

https://youtu.be/8N6uTzjwCqI

V tomto videu mas vsetko podstatne o strave pre profikov. Ostatne su vomackktiny :D

boborjelotor

Sobota, 26. Júna 2021, 09:50

no dph, neuspesne jebacky, alergie a choroby, masko tesco, diety by sme mali.
teraz bude co?

starynovy

Sobota, 26. Júna 2021, 09:51

Uz tie investicie by mohli.

boborjelotor

Sobota, 26. Júna 2021, 09:51

to radsej dalsi tyzden o pocitani zrniek ryze

voMacK

Sobota, 26. Júna 2021, 10:11

kkt1 napísal:
https://youtu.be/8N6uTzjwCqI

V tomto videu mas vsetko podstatne o strave pre profikov. Ostatne su vomackktiny :D

Jo, jebat vedu a studie. YT video je argumet. Ty si fakt mentalny malorolnik 😀
-- P.R.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Sobota, 26. Júna 2021, 10:48

V partii som mal dvoch zrutov,chudi chalani,dojedali po zenach,po tych co nezjedli pizzu,atd Kde iny nevladali,oni jedli este pol hodinu:-))…Vela robi genetika,niekto moze zozrat co chce,niekto uvidi aj plechovku koly na sebe…..Ale vzdy som obdivoval ludi co dokazali svoje telo vypracovat k dokonalosti….👍👍
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Sobota, 26. Júna 2021, 10:50

boborjelotor napísal:
no dph, neuspesne jebacky, alergie a choroby, masko tesco, diety by sme mali.
teraz bude co?
Navrhol by som temu - preco mi kurva bmwklub posiela mail spamy ze pribudol novy prispevok v teme.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných