... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pablohablo napísal:do programatorov mi nadavat, pfuj. Silno podcenujes ako vplyva tvoja strava a navyky na tvoje fungovanie mimo bazalny metabolizmus. Ci sa zobudis o 5tej vyspaty a plny energie alebo o 8mej rozjebany, rovnako o kolkej ta lame spat, ci si cez den malatny alebo mas jasnu mysel jak neo ked zacne vidiet matrix tym cim je. Ci frajerka po sexe kriva alebo zyva, atd atd. Preto je kokotina sa pozerat na telo ako na moter calories in calories out kokotina, pretoze ano calories out, lenze to cislo vyrazne ovplyvni co zeries bez tvojho vedomia, calories out nedas ked sa citis po obede unaveny a zalomis na gauci 2 hodky.
pablohablo napísal:Posledné jedlo okolo 18 až 19 potom už len keď mi je málo tak jogurty alebo dáke Lidl kokotiny s mliekomo kolkej vecerias ?
voMacK napísal:Čiže len toľko koľko mi pustí a hotovo?Sak neranajkuj ak ti to nesedi. Ja si jebnem jeden skyr a mam vystarano.
pablohablo napísal:Uff. :)Nikdy som nemal ambiciiu byt daky arnold, hlavohrud a pod. cvicim si len tak pre radost a oddych, udrzanie si formy a kondicky ktoru mam, teda posledne roki cim viac kardia, a nejaky silovy okruh bez postupneho zvysovania vahy, rovnake vahy davam 10 roki. Na cicinovanie kolko kto vytlaci ako argument vazne nemam roki.
No sak ja tu vsetkym drzim palce s pocitanim kalorii, som zvedavy ake budete mat bruska ked Vam bude tahat na 40 so sedavou robotou :) Lebo este nemate problemy ktore pridu s vekom jak tak citam :) Do 30 som ani nevedel hadam kolko vazim, nebolo trebaMladi chalankovia treneri fitnesaci po 20tke, budem pocuvat trenera co ma po 40tke a je vo forme, 20tnik si jebne vecer pizzu zaleje kolou rano jebne 3x cinku o zem a je vo forme.
voMacK napísal:no ved k tomu cielu sa vacsina chce dopracovat od ranej puberty, nievacsinu zivota som to v podstate robil na pici.