... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pablohablo napísal:tijebee ale toto ma dostalo.#edit
Cize ukrajinec hlada priestory na rozsirenie vyroby.
Sa mi zrovna zda ze minule sme kupili kuracie odtial v tezgu lebo sa mi zrovna nechcelo do bily, picovina tuha jak keby pneumatiku zeries, ani pes to nechcel zratZrejme daka stara nosnica. Obed jak vinko, musel som to zachranit 1955.
Killo napísal:Kua v Sparte by si uz davno hnil na spodku jamy, weaklingkedze nemozem korenie a tym padom pecene kura mozem len na soli, tak ano rozoznal somak das dostatok korenia/dochucovadiel/msg, v krajnom pripade mozes aj hovno upiect a manža si bude čvachtat. Posledne roky som kupoval hlavne od jedneho chovatela z juhu, kde to bolo ako tak transparentne, kura bolo extra tucne, takze si nejedol ziadnu suchu podrazku specenu spicenu. Ale moja prijebana intolerancia sa zas ukazala, tak mi z toho masa zacalo byt zle. A dam si skapatu kokotinu z vietnamskeho bistra a pokym tam neni cibula a korenie, tak telo v klude :/
Xiaomi Rice Cooker je dobry vravis? Zrovna som si chcel rice cooker kupit, kedze by mi to pomohlo v priprave dietnych jedal.
Tymto sa potvrdilo, ze nemas chut1955 bol asi najvacsi hnus co som v mcd jedol
a viac ludi mi to povedalo, ze im to nechutilo. Jedine tie rustic fries boli ok, ale uz ich v tt nepredavaju.
Pes neni jebnuty, ked to smrdi skapacinou tak to zrat nebude no.
sxiza normalna vec, celkom bezna alergia na kuracinu u psovmy mame weimara, susedia vyzlu a nemozu kuracinu vobec, ani ako zlozku v granuliach (casto sa pouziva kuraci tuk). Ze mu kupili nejaku pamlsku beznu chovproduktovu a skoro ho otravili, stovky eur za veterinara posli, infuzky picoviny...
Killo napísal:manža si bude čvachtat.
undy napísal:undy:No pokiaľ to beriete takto, kľudne môže celý štát pokračovať nadivoko, nikto mu nebude odvádzať dane, odvody... aj v Bangladéši to takto funguje, sú tam šikovní, urobia ti generálku kľudne aj na ulici medzi chajdami. Ale ako to tam ten štát dotiahol? To takto je to podľa vás lepšie? Pozrite si, o koľko miliónov prichádza štát kvoli takymto podnikateľom, čo si prazdninuju 365 dni v roku. A kto si myslíte, že sa im na to skladá? Veď zdravý sedliacky rozum-dam starému 500,on si ich dá do penazenky a hotovo. Alebo- dám tomu istému starému 500,on z toho odvedie na povinných platbách trepnem 200. Z tých 200 štát opraví cesty, nakupi lieky atď. Lenže starý si nabudúce vypyta už 700,aby nebol skodny, potom si i vy rozmyslite, či sa vám to ešte oplatí. Lebo jediný z tohoto je on, ktorému sa to vždy oplatí. Na ukor ostatných. Aj keď je šikovný, to som nikdy nepopieral. Ale takto sa to nerobí do psej matere. Aby ešte nakoniec z tých druhých urobil kokotov keď si dovolíte komentovať niečo, čo urobí. Ok, tak držte huby naďalej ale nesťažuje si.ty dzihad, ako sa platia dane, keď si v strate? A niekoho som obvinil, že neplatí dane za niečo, čo vykonava, ale nemá to v predmete podnikania, nie že neplatí dane globalne.
Edit: čo sa týka detí, lustruj ďalej a daj vedieť asap