... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ViktorDDD napísal:Ak nepoznáš, http://www.ivansperformanceproducts.com/Vykuchat a vratit obal?
Dhl fajn, vyfuk kupeny z ebayu poslali v utorok, na slovensku vo stvrtok, tip-top, bohuzial u nas to prevzala sps, a 5dni ticha, nikto nic, az po par mailoch telefonatoch ze OK dorucia a ze preco to u nich lezalo ziadny udany dovod
Btw. par dni dozadu som sa bezcielne motal po jednej stope tak reku preveziem sa cez undyland kuknut ten kastiel, pane doktore, klubuk dolu
boborjelotor napísal:web z Frontpage Express 2000 som uz dlho nevidel))
ale dobra url, cakal som, ze tam najdem tabletky na erekciu
to je ns čo? Keď máš dlho?
ViktorDDD napísal:Hlavne mi ide o ovladanie plynu. To vstrekovanie na všetkých motorkách viac či menej spôsobuje chovanie plynu ako vypínač 1/0...Hlavne na kruhaci napr. nevieš prejsť plynule, ak plyn pustíš a potom chceš len minimálne pridať, nejde to. Hovoria tomu fuel cut off kvôli ekologii pri uvolnenom plyne sa preruší privod paliva komplet, potom, ak hocijako jemne pridáš, trhne to a môže ti podsmyknut zadné. Toto okrem ineho ta uprava kompletne vypína a dá sa krasne plynule manevrovat i v malých rychlostiach.A viete ako ta pilulka vyzera z vnutra ked ju rozpolite ci uz potrebujete brat celu?
Zaujimave upravy na tej stranke, potom zreferuj ci to stalo za to, jedine co sa mi nelubi je eliminacia prdkania pri brzdeni motorom, sak to je na tom to najlepsie
starynovy napísal:to hej, poznat tie videa 13rokov dozadu, nemusel som robit fyziku na 6x.Oi oi oi Veritasium.. druhy najoblubenejsi tvorca ku jedlu. Vsetko je dobre ale najlepsie su tie zakonitosti a pohlady na fyziku cez teoriu relativity. Mindfuk ako keby cabonko nechal vymenit zhavice. Hlavne preto, ze z toho videa pochopis koncept, ktory ti skratuje modzok pri prvom zamysleni. zapraszam.