... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Pondelok, 24. Mája 2021, 12:04

Na F10 pred fl zadek svietik pri drl. Na lci uz ne. Gecka tiez nesvietia. Bober ma pravdu.
Cafte.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

boborjelotor

Pondelok, 24. Mája 2021, 16:55

co tam po svetlach, cast osadenstva bmw klubu ma teraz hlavu v smutku, ze "nasi" prehrali...

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Pondelok, 24. Mája 2021, 18:45

ja teda urcite mam, tiket v pici.
komentare o tom ako na tom nezarobim, ako ma ojebavaju stavkove a ze dobre mi tak o 3, 2, 1...
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Pondelok, 24. Mája 2021, 19:09

Killo, pripomenul si mi stary krcmovy vtip :)

Poľovník zahliadol medveďa. Poľovník sa priblíži, ale medveď ho zbadá. Poľovník na neho vystrelí zo vzduchovky, medveď sa uhne, príde k poľovníkovi a znásilní ho. Poľovník ostane týždeň na lôžku a povie:
- To mu spočítam!
Potom si vezme samopal a začne po medveďovi strieľať. Medveď sa všetkým strelám vyhne a príde zase ku poľovníkovi a znásilní ho. Tento krát ostal poľovník na lôžku mesiac a povedal:
- No to teda nie!
Zobral si raketomet a vystrelí po medveďovi. Medveď sa uhne, príde ku poľovníkovi a povie:
- Že ty sem nechodíš na poľovanie?

ty si sa prisiel pochvalit, ze si vyjebal do luftu penaze v sume, ktora ti z toho robi hlavu v smutku (ale nezabudni dodat, ze si stale v pluse, lebo pred mesiacom si stavil na kohutie zapasy v Bordeaux a Coq du Paris rozjebal lavym hakom Poule de Nantes a vyhral si 200 ecka, kupil 4 veci z eshopov, 5 ich vratil a zas to prejebal v doxxe, a potom sa postazujes, ze si z teba robime sputnik :)

starynovy
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 24. Mája 2021, 19:36

A ze kto je toxicky. Ale pobavilo a čítal som to Izerovym hlasom v ozratej cesko-slovencine.

boborjelotor

Pondelok, 24. Mája 2021, 19:40

ale Izera si vytiahol ako spravny 50tnik :)

starynovy

Pondelok, 24. Mája 2021, 19:57

Dik, idem s dobou.

pablohablo

Pondelok, 24. Mája 2021, 19:58

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 04:49, upravené celkom 2 krát.

sxiza
Auto: nope
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 24. Mája 2021, 20:03

Akoze tipovat tieto MS nieco viac ako jeden zapas na ticket tak good luck. Zatial sa to pekne premiesava :)
Ex: BMW E53 3.0i
Ex: BMW F10 white [520D]
Ex: BMW E46 black [323ci]
EX: Audi A6 Avant 1.9TDI

pablohablo

Pondelok, 24. Mája 2021, 20:29

Killo by som skor podpisal u cabinka 2 poistky ako skartoval peniaze na dostihy a sazky. nechapal som totok hobby nikdy

boborjelotor

Pondelok, 24. Mája 2021, 20:34

treba ist s dobou, nechat si poradit od influencerov a investovat, HODLovat, ako moj znamy, co mi v aprili posielal fotky zo showroomu, ze si bol obzerat folvaken multivan za 60k, ale ze pocka este, lebo nakupil za peniaze, co mal na auto, teslu, bitkojny a hodluje gamestop. cez vikend mi poslal link na volaku T5ku s 300tkm, ze ci to vydrzi cosi este :). stonks!

Killo

Pondelok, 24. Mája 2021, 21:31

pici, este, ze som sa sem pochvalil, bez toho by som ani nevedel ako zle som na tom! fuu, mi odlahlo ked to tu tak citam, som rad, ze vas mam <3
utopil som len desinu, zase sa neopustajme. Napisal som to cislo ako suchu odpoved na tvoj koment bobor, dostalo sa mi hned autobiografie, best deal ever :) Ale uznavam, moje tipovanie tvoj bonmot vystihuje. Na druhu stranu, Nemcov som trafil, which is nice.

pablohablo ja zas poslednou dobou (3-5) rokov nechapem, ako moze ludi bavit tak strasne fandit. Ze nejakych X ludi obdarenych schopnostami, vytrvalych v trenignu a v neposlednom rade s dostatkom stastia, sa tam trtka s X ludmi z inej dediny/statu/narodnosti. Potial fajn, ak su v danom obore naskillovany mozno citit satisfakciu pozerat na to, ale nerozumiem preco by som sa mal tesit, ze "ti nasi" to "tym vasim" ale ukazali. Ja sa aspon do toho snazim zainvolvovat mojou (ne)schopnostou spenazit odhad kto nakoniec bude lepsi ;)

Btw nejaky youtuber si zozbieral statistiky uspesnych hracov v US hokeji - a zistil, ze stastie v uspechu zohravalo vacsiu cast, nez si kto pripusta. Princip bol v tom, ze ti, ktori sa narodili v prvej polovici roka a nastupili do sportovej skoly mali dlhsiu pripravu, ako ti, ktori sa narodili v druhej polovici a teda nastupili az "o rok neskor". Ze proste ten necely rok pripravy uz tam robil taky rozdiel, ktory sa dal tazko dobehnut. Tak mas v pici ci si vytrvaly makac, ojebe ta niekto kto sa lepsie narodil

EDIT: a dopice bober neda mi - vratil som len stolicu, lebo bola rozheglana za necele 4killa! Na nejakych ceskych strankach som nasiel rovnaku staznost zopar ludi, minimalne ta 1824 ma labilne podrucky nenaDstavitelne, tvoja 1800 to ma ok. Boha tak zarrick nechce vratit tovar, tak robis ramena, ze preco nevratil, ja vratim, tak tu robis zo mna notorickeho vracaca. Chod radsej na postcovidovu zotavovnu, fukat baloniky, bude ti lepsie, uvidis
Naposledy upravil/-a Killo v Pondelok, 24. Mája 2021, 22:02, upravené celkom 1 krát.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Pondelok, 24. Mája 2021, 21:59

ale kde inde ako na hokeji ci futbale si moze zakricat nejaky zivotom tazko skusany izerak zahulakat na partiu milionarov na ihrisku "makaj! makaj ty hajzel!"

ale henta youtuberova teoria mi akosi nesedi. mas link? lebo uz len ziskat taku statistiku, ktora ti povie o tych stovkach hracov jeho komplet historiu kedy zacal hrat hokej, kde chodil do skoly, ako casto trenoval.. asi by som po nie velmi unavnom bobreni nasiel hned par prikladov hracov, co zacali hrat hokej az ked presli z ineho sportu a korculovat sa naucili ako 8 rocni.

Killo

Pondelok, 24. Mája 2021, 22:08

myslim ze to bolo toto:
https://youtu.be/3LopI4YeC4I?t=72

idem si to pozret, ci som si obsah videa pamatal a nedoplietol som to.

boborjelotor

Pondelok, 24. Mája 2021, 22:13

aha, tak ti ten nadhlad na podjebovanie, ktore si si prisiel sam vypytat dlho nevydrzal.
mam zabobrit, co vsetko si za posledne roky kupil/predal/vratil/spekilloval/nekupil./lutovalzenekupillebosapredalo/zdrazelo/kupiltocosichcelazna3x :))) ?
ja sa citim dobre, ja si to uzivam, ale ty vyzeras, ze by si nafukal aj balon teplovzdusny nasupu ;)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 240 neregistrovaných