pici, este, ze som sa sem pochvalil, bez toho by som ani nevedel ako zle som na tom! fuu, mi odlahlo ked to tu tak citam, som rad, ze vas mam <3
utopil som len desinu, zase sa neopustajme. Napisal som to cislo ako suchu odpoved na tvoj koment bobor, dostalo sa mi hned autobiografie, best deal ever :) Ale uznavam, moje tipovanie tvoj bonmot vystihuje. Na druhu stranu, Nemcov som trafil, which is nice.
pablohablo ja zas poslednou dobou (3-5) rokov nechapem, ako moze ludi bavit tak strasne fandit. Ze nejakych X ludi obdarenych schopnostami, vytrvalych v trenignu a v neposlednom rade s dostatkom stastia, sa tam trtka s X ludmi z inej dediny/statu/narodnosti. Potial fajn, ak su v danom obore naskillovany mozno citit satisfakciu pozerat na to, ale nerozumiem preco by som sa mal tesit, ze "ti nasi" to "tym vasim" ale ukazali. Ja sa aspon do toho snazim zainvolvovat mojou (ne)schopnostou spenazit odhad kto nakoniec bude lepsi
Btw nejaky youtuber si zozbieral statistiky uspesnych hracov v US hokeji - a zistil, ze stastie v uspechu zohravalo vacsiu cast, nez si kto pripusta. Princip bol v tom, ze ti, ktori sa narodili v prvej polovici roka a nastupili do sportovej skoly mali dlhsiu pripravu, ako ti, ktori sa narodili v druhej polovici a teda nastupili az "o rok neskor". Ze proste ten necely rok pripravy uz tam robil taky rozdiel, ktory sa dal tazko dobehnut. Tak mas v pici ci si vytrvaly makac, ojebe ta niekto kto sa lepsie narodil
EDIT: a dopice bober neda mi - vratil som len stolicu, lebo bola rozheglana za necele 4killa! Na nejakych ceskych strankach som nasiel rovnaku staznost zopar ludi, minimalne ta 1824 ma labilne podrucky nenaDstavitelne, tvoja 1800 to ma ok. Boha tak zarrick nechce vratit tovar, tak robis ramena, ze preco nevratil, ja vratim, tak tu robis zo mna notorickeho vracaca. Chod radsej na postcovidovu zotavovnu, fukat baloniky, bude ti lepsie, uvidis
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)