... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Pondelok, 24. Mája 2021, 22:24

Oi oi oi Veritasium.. druhy najoblubenejsi tvorca ku jedlu. Vsetko je dobre ale najlepsie su tie zakonitosti a pohlady na fyziku cez teoriu relativity. Mindfuk ako keby cabonko nechal vymenit zhavice. Hlavne preto, ze z toho videa pochopis koncept, ktory ti skratuje modzok pri prvom zamysleni. zapraszam.

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Pondelok, 24. Mája 2021, 22:29

zjedol som kokoTycinku, momentalne ako balon vyzeram, od ockovania som mal 2 anafylaxie a nejak sa moje travenie nevie dostat do poriadku. Mal som pockat na sputnika, slanu vodu do ramena a bol by som v klude.
Zabobri, bavime sa o vracani, tam to je stolicka a kedysi roku pana Motorola Moto X za cash, ktory mi v O2 potom nevedeli vyplatit naspat lebo neni toho boha aby o2 predajne v TT mali 500eur denny obrat. True story. A pre ten Mogbuk i5 si raz do toho rakuska pojdem! Raz, ale teraz to nebude lebo kupujem pozemok. Tak si kupim akurat tak zahradnu kosacku.

A aby si sa pobavil, sere ma ta stolicka nehorazne, lebo som to chcel mat z krku. Teraz sa chodim do alzy doprosovat aby mi na tu HP Omen, ktoru maju vystavenu nasli ten bedrovy vankusik, lebo ten nejak na vystevnom kuse chyba, a bez toho sa tam sedi jak v truhle. A predavac mi na moj dotaz, ci moze pozret ten chybajuci vankusik povedal, ze aby som si doniesol svoj vlastny vankus, oni vankuse nepredavaju. A potom, ze som namosureny.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 25. Mája 2021, 06:31

starynovy napísal:
Oi oi oi Veritasium.. druhy najoblubenejsi tvorca ku jedlu.
A kery je prvy?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Utorok, 25. Mája 2021, 06:46

voMacK napísal:
A kery je prvy?

Jazdi na audine tak tipujem primitive technology
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

starynovy

Utorok, 25. Mája 2021, 07:21

No pravda, uz mam novy remen upleteny z konope.

boborjelotor

Utorok, 25. Mája 2021, 07:36

ja by som tiez nechcel auto, kde nemusis odjebat motor ven ked chces doliat vodu ostrekovacov

Killo, vankusik je top :), ja by som asi uz bol na titulke noveho casu keby mi toto chuj v modrom tricku povedal, mne uplne stacilo, ked som v sobotu isiel po objednavku do alzy, co so chcel len preto, ze ot mali na sklade tak nebudem cakat kym to dorucia do boxu, a taky volajaky brigadnik, ze "PIN kod?", reku zabudol som si mobil v aute, prsi jak hovado, nebudem moknut koli objednavke, KTORA NIE JE ZAPLATENA, naco ti je pin kod boha, nepoviem, ak by bola zaplatena, ale pred 15minutami som to vyklikal z mobilu, je to na sklade, idem si preto, dones to, zaplatim to a hotovo. a ze ne, ze tam je pin kod. No dobre moj, dajme tomu, ze som si dal tu namahu a odchytil niekomu sifrovanu komunikaciu, alebo uhadol jeho heslo, a zistil som, ze tu ma objednanu kokotinu za 40 eur, ktoru treba zaplatit - co by som akoze sposobil? ukradol niekomu objednavku, ktoru zaplatim? davaj a nejeb sa s pin kodom. reku zavolaj veduceho. ten tu v sobotu neni. ja mam pici, zavolaj mu pre mna za mna, zavolaj do centraly, ja to potrebujem. tak mu niekto za 5 sekund povedal, ze pin kody na nezaplatene objednavky samozrejme pytat nema. keby som mal vlastny vankusik, asi by som mu ho pridrzal pred ksichtom. alebo sebe.

ViktorDDD

Utorok, 25. Mája 2021, 07:48

Ja som siel minule do alzy v petrzke pre filter do vysavaca, cakam na chodniku pred dverami do skladu asi 15 minut jak keket potom vyjde mladik s ajfon 12 pro a strka mi to do ruky a ani blocek nechcel vidiet az uz sa otacal a siel dovnutra, ja som sa ho spytal ci bezne strkaju okoloiducim do ruky mobily a povedal ze cakam na filter, mi mohlo dopnut v hlave a zobrat to, skocit do auta a cau
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

starynovy

Utorok, 25. Mája 2021, 07:50

Neskusil si do tretice DPD box? :-O

boborjelotor

Utorok, 25. Mája 2021, 07:57

ja som si ani do druzice nevybral dpd. plusovy bod za :-0

starynovy

Utorok, 25. Mája 2021, 08:10

Dobre, parcel shop.. vzdat to po druhom pokuse, to nieje the definition of insanity.

undy
Auto: Xxxxxx

Utorok, 25. Mája 2021, 08:58

musím pochváliť DHL, včera poobede prevzali ECU, dnes je už práve odovzdaná v ATÉNACH. Ak by Viktora zaujímalo, čo s tou ECU z Yamahy idú robiť, nech sa spýta kludne

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Utorok, 25. Mája 2021, 09:03

To si už mohol napísať rovno😁😁😁

ViktorDDD

Utorok, 25. Mája 2021, 09:12

undy napísal:
. . . Ak by Viktora zaujímalo, čo s tou ECU z Yamahy idú robiť, nech sa spýta kludne

Vykuchat a vratit obal?

Dhl fajn, vyfuk kupeny z ebayu poslali v utorok, na slovensku vo stvrtok, tip-top, bohuzial u nas to prevzala sps, a 5dni ticha, nikto nic, az po par mailoch telefonatoch ze OK dorucia a ze preco to u nich lezalo ziadny udany dovod

Btw. par dni dozadu som sa bezcielne motal po jednej stope tak reku preveziem sa cez undyland kuknut ten kastiel, pane doktore, klubuk dolu ;)
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

pyranes

Utorok, 25. Mája 2021, 09:59

mate niekto skusenosti s manualom v spojeni s 3.0tdi (176kw) a 200 000 realnymi? pravdepodobnost ze tam bude cvengat retaz je 50:50?
dakujem

PetoK
Kraj: Žilinský

Utorok, 25. Mája 2021, 10:04

ee, 100:0

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 213 neregistrovaných