... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Zemo napísal:jo, ked to takto napises, tak musim suhlasit no, ja som mohol asi dopadnut podobne, keby som to proste ignoroval a isiel si dalej na tempomate na rychlosti, a najskor by to bolo par minut a potom uz len sekundy, to je fakt.. na druhej strane by som nemal problem s predajom auta potomAz taku uplnu pohodicku ako to popisujes by som z toho teda nerobil. Si predstav ze to soferuje zena co o takom probleme ani netusi, vzadu dve male deti v sedackach plus niekde na useku kde sa neda len tak hocikde zastavit ti zacne dymit auto. Co som cital tak to zacne aj cez vyduchy ist dnu. To akoze vobec nieje nejaka sranda a velmi rychlo sa z toho moze stat tragedia.
A druha vec ze tu zvolavacku rozsiruju uz par rokov postupne salamovou metodou. Mojho sa to tiez najskor netykalo. Az mi zacala miznut chladiaca kvapalina, aj to nie nejak extra vyrazne, vela ludi by si to ani nevsimlo. V servise potom povedali ze uz sanie bolo skoro prepalene ked to menili. Toto cele sudruhovia velmi nezvladli ale tak tych failov je pri bmw v poslednych rokoch pozehnane.
pablohablo napísal:no presne o tom som hovoril, takze to je aj pristup predajcov/servisov ze maju vpici..Minule som sa tiez len tak bajocko pri kave bavil s kamaratom a spomenul ze mu X5 zerie chladiacu kvapalinu a pod autom v garazi sucho, tak mu vravim nech si pre istotu zavola do bmw na zvolavacku, ci sa mu ten glykol neprepusta EGR, a cuduj sa svete, zabudli ho zavolat ako prveho majitela ktore to auto kupil u nas na Slovensku na EGR zvolavacku10/10 vrtula na kapote forevr.