... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PKuncik napísal:urcite tam nikto nezhori, lebo ten poziar neni ze z nicoho nic to vybuchne.. najprv sa ti objavi hlaska na palubovke, ze nieco neni ok, a potom citis jemny dym, a ked niekto nezastavi v tom momente, tak je jednak retard, ale jednak stale ma cas zastavit aj ked to zacne horiet, a vystupit z auta..Platit? Kurva prémiová značka. Auto možná koupené jako zánovní. Dětské sedačky v autě. Uhořet tam lidi a děti? Sračky. Ve státech žaloba, pokud je více případů hromadná žaloba a pome. Tady se řekne EGR pyčo. A tak jiný kraj, jiný mrav.
Fuxxo napísal:Az taku uplnu pohodicku ako to popisujes by som z toho teda nerobil. Si predstav ze to soferuje zena co o takom probleme ani netusi, vzadu dve male deti v sedackach plus niekde na useku kde sa neda len tak hocikde zastavit ti zacne dymit auto. Co som cital tak to zacne aj cez vyduchy ist dnu. To akoze vobec nieje nejaka sranda a velmi rychlo sa z toho moze stat tragedia.urcite tam nikto nezhori, lebo ten poziar neni ze z nicoho nic to vybuchne.. najprv sa ti objavi hlaska na palubovke, ze nieco neni ok, a potom citis jemny dym, a ked niekto nezastavi v tom momente, tak je jednak retard, ale jednak stale ma cas zastavit aj ked to zacne horiet, a vystupit z auta..
skoro tak isto som dopadol aj ja, a na zvolavacke to maju vymenit, nie len skontrolovat.. a nikdy za to nikto neplati, problem je ze to tym servisom trva kym ti vobec tu informaciu dodaju ze sa mas dostavit na zvolavackua potom ked uz to je 2-3-4ty majitel auta, tak duplom sa to tazko dostane k tomu majitelovi, ked to kupi 4-5 rocne (aj ked tam uz to davno malo byt vyriesene)