... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Re: Zlaty fond BMWklubu :)

Sobota, 4. Apríla 2015, 16:10

Keď má čo ponúknuť, na predaj je všetko :P :lol: dohodnúť sa dá vždy, ale predávať nemusím, čiže stratový nato byť nechcem, všetko záleží nanej
Naposledy upravil/-a pistacik11 v Sobota, 4. Apríla 2015, 16:16, upravené celkom 2 krát.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Sobota, 4. Apríla 2015, 16:14

ViktorDDD napísal:
ty si jej tam vtedy čapol fotku nejakej e36 dotuzenej lacným štelovákom ktorý ležal na zemi, oproti tomu sú -40mm pružiny trochu rozdiel nie? nehovoriac o tom že to je aj oveľa rozumnejšie

Toto myslis vazne? Som myslel ze si trochu technicky zdatnejsi ale teraz si trepol dobry nezmysel.
Dat na auto kompletny novy podvozok ktory je znizeny je tuzing a dat na seriove tlmice nizsie struny je dobre? Vsak ten tlmic potom pracuje v uplne inom pasme, takom na aky nebol navrhnuty.
Ale jasne...je to zenska, treba sa jej vopchat do zadku :D fenomen automobilovych for...

voMacK napísal:
Dogg dpc, ty si traged. Akoze ako patri do zlateho fondu to, ze ty zajebes babe vlakno svojim tuzingom a ides sa tvarit "ja som ti to hovoril". To je asi tak zaujimave, ako tvoja praca predavaca...... :roll:

..potom to tu premazem.

Jediny traged si tu ty pan predavac liekov z Trencina...pouvazuj ci radsej nepremazes tieto svoje dristy co tu pises...
Nic k teme nevidim
Klub tvoria ľudia, nie autá...

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 4. Apríla 2015, 16:22

Dogg prestan sa ztrapnovat..zajtra to tu cele premazem od prispevkov, co sem nepatria [vcetne tvojich vykalov.]
P.S. Ja niesom ziadny predavac, ale mam obchodnu firmu a to je rozdiel. [Este dokonca omnoho vacsi ako to, ci clovek je predavac, alebo veduci pobocky... ]
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Dogg88

Sobota, 4. Apríla 2015, 16:24

Daj mi logicky dovod preco sem moj prispevok nepatri...
Pravidla su jasne napisane tak mi to vysvetli...nie som taky studovany ako ty

PS mne je u prdele ci mas kamenny obchod alebo chodis po domoch a ponukas dochodcom viagru...len teba evidentne strasne trapi moja praca..ale dakujem, zavist je najuprimnejsia forma uznania :wink:

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 4. Apríla 2015, 16:28

povedz čo by už tebe mohol človek zavidieť?

Dogg88 napísal:
Daj mi logicky dovod preco sem moj prispevok nepatri...
Pravidla su jasne napisane tak mi to vysvetli...nie som taky studovany ako ty

PS mne je u prdele ci mas kamenny obchod alebo chodis po domoch a ponukas dochodcom viagru...len teba evidentne strasne trapi moja praca..ale dakujem, zavist je najuprimnejsia forma uznania :wink:
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Sobota, 4. Apríla 2015, 16:30

NO napriklad nechodi na alkoholicke zrazy takze sa ma lepsie. Ako napriklad Pesot.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Dogg88

Sobota, 4. Apríla 2015, 16:33

dedo1 napísal:
povedz čo by už tebe mohol človek zavidieť?

Vomack mi zavidi ze mam pracu ktora ma bavi a som v nej uspesny. To vidis z jeho prispevkov :D

Maco

Sobota, 4. Apríla 2015, 16:37

TO sa stavim ze to tak je. On je predsa len podnikatel co robi na seba a zveladuje svoju zivotnu uroven svojou hlavou a moze si dovolit co chce, o tom ze poskytuje pracovne miesta uz asi ani netreba hovorit. Je to proste jeden zavistlivy hajzlik....
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

viktorko22
Auto: E46 - ohňoSTROJ

Sobota, 4. Apríla 2015, 16:39

Dogg88 napísal:
Vomack mi zavidi ze mam pracu ktora ma bavi a som v nej uspesny. To vidis z jeho prispevkov :D

mas na to dost velke usta aby si v nej mohol byt uspesný...

voMacK

Sobota, 4. Apríla 2015, 16:40

Dogg88 napísal:

Sranda. Akurat sme nedavno rozoberali, ako prave ludia, ktorym naozaj nieje co zavidiet si myslia, ze su okolo nich zavistlivci a hejteri, co im zavidia ich uspechy...hmmm...ake preboha??

Ale kedze ludia slabi na duchu ako ty, si potrebuju stavat taketo vzdusne zamky, ja ti ich burat nebudem. Bolo by to pre teba neprijemne...
-- P.R.

Dogg88

Sobota, 4. Apríla 2015, 16:46

Spravim si zivnost a budem pracovat v Partners Group a podobne a budem sa tvarit aky som podnikatel a kupim si BMW na leasing nech to aj ostatni vidia :lol:
Pochop ze mne je tvoja robota aj ty u riti...ale ty si furt obtieras hubu o mna takze ked na mna stale myslis pred tym nez zaspis, nie je to uplne v poriadku s tebou :lol:

Maco

Sobota, 4. Apríla 2015, 16:48

Tak sa u vas robi uspecha peniaze? Ako poistkovy kral? Tak to je potom este horsie ako by clovek cakal :(
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

voMacK

Sobota, 4. Apríla 2015, 16:49

Ano samozrejme, stale na teba myslim, neviem ta dostat z hlavy a zavidim ti, ze si uspesny, bohaty, krasny a zeny ta miluju. Raz sa dufam aj ja dostanem na tvou vysoku uroven.
Pochop znakom najvacsich chudakov je prave to, ze si myslia, ze im ludia zavidia a su z nich na makko...

Fakt nezvazujes, ze sa budes liecit aspon ambulantne, alebo bol tento tvoj stihomam uz klasifikovany ako relativne neskodna obsesia, vzhladom na celkovu nizku uroven inteligencie?
-- P.R.

Dogg88

Sobota, 4. Apríla 2015, 16:52

A ty si myslis ze to ze mas na vsetko spravny nazor a spravny pohlad (teda aspon si to myslis) je v poriadku?
Ty proste nedokazes stravit to ze niekto nesuhlasi s tvojim "dokonalym" nazorom na vsetko.
Naco si v tejto teme vyvolaval flame? Uspokojilo ta to?
Este ti vysvetlim aj to s tou zavistou nech mozes kludne spat. Nemyslim si ze moja praca je nejaka extra zavideniahodna, no ked o nej furt dokola tocis a vytahujes ju v situaciach kde je to uplne odveci tak nadobudam ten pocit...mozem sa ti opytat ci pre teba niekde nenajdeme miesto ak chces :mrgreen:

miso_525d
Auto: SOBI 20

Sobota, 4. Apríla 2015, 17:17

Dogg88 - myslím ze Vomack sa ti vcelku normálnym spôsobom snažil povedať ze niesi pupok sveta a netočí sa okolo teba cely Liptov, ci uz predávaš auta alebo nie. To ze máš o svojej práci predstavu, ktorú Vomack zrejme celkom nezdieľal je podľa mna v poriadku. Ale naozaj nechápem ľudí ako si ty, rozumejú sa do všetkého, sú najbystrejší, najpohotovejší, každý im len závidí a pritom robia vo svojich 32 rokoch (odhadujem ze plus mínus taký starý budeš) predavača aút. Pozícia predavača aút podľa môjho skromného názoru nesvedčí ani o jednej z vyššie uvedených vladtností...prepáč za úprimnosť ale uz dlhšiu dobu tu sledujeme všetci tvoje príspevky a dnes mi to proste nedalo aby som k tomu nevyjadril svoj názor.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 237 neregistrovaných