... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:ok, beriem. Stale si teda nemyslim, ze ten rozdiel v 'materialoch,vyzore,reprakoch,...' oproti Polu GTI je teda hodny tej sumy, ale chapem tvoje zdovodnenie.maju to cele dojebane, ja som rano pozeral cennik, konfigurator sa mi nehcelo kokotit dalej ako prvu stranku.
tam je len a1 sport a nie sline.
konfigurator ti hned najebe za 42 vo vybave, ale ked som skusal odjebat to od zaciatku tak sa da ist od 29 s 2.0. cize ta audi tax je okolo 8k. ale 1:1 zakladnu vybavu sa mi porovnavat nechce, ale tiez obe zacinaju s kokotinami typu manualna klima a kazetove radio bez kazety.
chcel som pozriet co to stoji v nemecku, tam mi 2.0tfsi ani neda do konfiguratora.
ja som netvrdil. ze sa mi ta cena nezdala prijebana, ale nezda sa mi nezvycajna na "premiove" auto s nakotenou vybavou. v tychto fabiovych autach aj 1.2tsi 110 konova robila z toho celkom svizne mestske presuvadlo, keby vw nejebalo a nepytalo teraz za polo 1.5tsi 19k, len o liter menej ako povodne pytali za zakladne GTI...keby bolo keby...aj by sa tie auta mozno predavali. nemecke VW boli vzdy ovela drahsie a mali ine vybavy, GTI je tam v zaklade od 27, myslim, ze povodne bolo 24 pred nejakym rokom, nemalo ale mozno o viac ako 1k vybavy viac ako u nas.
ale tak soundsystem v Pole ma 6x repro a slabsi zosik, v audi 11, to a1 je o maly kusok lepsie vytlmene a odhlucnene ako to polo, ten MMI system je drahsi a kus lepsi ako ten vw, sedadla su tiez lepsie, vyzera to kus lepsie. proste platis za to "kus lepsie", ci sa ti chce zaplatit 8k je na tebe. mozu si to dovolit aj preto, lebo inu moznost nemas, Polo GTI uz 2 rokyu hovoria, ze ho vratia na trh, ale pokial viem aj v Nemecku je to furt len dopredaj skladoviek a neviem ci sa daju objednat momentalne. a ci by sa vobec dala objednat tato A1 s 2.0
tieto male fabie aj s tou 1.5tsi vzhladom na svoje jazdne schopnosti maju vykonu az az. ale cenovku tiez az-az.
Fuxxo napísal:neporovnaval som to s AMG Ackom, ale s beznou A250tkou s AMG balikom (tusim v tom je vyzor, disky, nizsi podvozok, brzdy,nejaka ta vybava naviac). A to ma praveze zaraza, ze v pripade A250 dostanes silnejsi motor, ekvivalent tej "sportovosti" v podobe Sline/AMGline paketu, tipujem ze aj obdobnu vybavu (nechce sa mi listovat v tych polozkach ale asi to ma nadstandart vybavy), ale hlavne mas o triedu vacsie auto (MB A je konkurent audi a3), za par drobnych naviac. Len mi to pripada nelogicke, rozlicne triedy aut za cca rovnaku cenu.akurat ze Ackovy merkeles je tak trochu o triedu vyssie, a aj cenovo je troska inde, sak amg sa da vyslahat az na nejakych 70k tusim.. resp. dal sa ked som to len tak klikal minuly rok niekedy..
starynovy napísal:Prave nad tym dumam, ze neviem kto by realne uvazoval o kupe. Ale pravdu mas, tak ako prilezitostne stavkovanie toto je moja dalsia kratochvila, picovat na vyskladane nezmysly v konfiguratoroch lebo na to nemam.No neviem preco by si mal premiove auto predavat za cenu VW, ktore sa sice tiez hra na premium-capable brand uz od dob Phaetona ale vsetci vieme ako to je vnimane. Uz len ked sa pozries ako vyzera to polo a ako ta A1, je tych 8k zrejmych aj bez rypania sa v tom, ci ma 6 alebo 11 repro. Ti co realne uvazuju o kupe, nie picuju nad konfiguratorom z dlhej chvile, s tym urcite problem nemaju.A co si tak zacrel do nespolahlivych nemeckych vod, vsak lexus nie?
Killo napísal:Porob na tom sedacku a volant, na podvozek a motor sa vyjeb a nechaj si to ako pasivum.lLexaurin pojde na velky servis a pak sa uvidi. Ak sa moze e38 jazdiaca na zyklonB predavat za 6, tak to mozem rovno lexa este rok podusit a predavat za 8, win-win. Dalsia schema generujuca profit, lol