Streda, 31. Marca 2021, 09:22
maju to cele dojebane, ja som rano pozeral cennik, konfigurator sa mi nehcelo kokotit dalej ako prvu stranku.
tam je len a1 sport a nie sline.
konfigurator ti hned najebe za 42 vo vybave, ale ked som skusal odjebat to od zaciatku tak sa da ist od 29 s 2.0. cize ta audi tax je okolo 8k. ale 1:1 zakladnu vybavu sa mi porovnavat nechce, ale tiez obe zacinaju s kokotinami typu manualna klima a kazetove radio bez kazety.
chcel som pozriet co to stoji v nemecku, tam mi 2.0tfsi ani neda do konfiguratora.
ja som netvrdil. ze sa mi ta cena nezdala prijebana, ale nezda sa mi nezvycajna na "premiove" auto s nakotenou vybavou. v tychto fabiovych autach aj 1.2tsi 110 konova robila z toho celkom svizne mestske presuvadlo, keby vw nejebalo a nepytalo teraz za polo 1.5tsi 19k, len o liter menej ako povodne pytali za zakladne GTI...keby bolo keby...aj by sa tie auta mozno predavali. nemecke VW boli vzdy ovela drahsie a mali ine vybavy, GTI je tam v zaklade od 27, myslim, ze povodne bolo 24 pred nejakym rokom, nemalo ale mozno o viac ako 1k vybavy viac ako u nas.
ale tak soundsystem v Pole ma 6x repro a slabsi zosik, v audi 11, to a1 je o maly kusok lepsie vytlmene a odhlucnene ako to polo, ten MMI system je drahsi a kus lepsi ako ten vw, sedadla su tiez lepsie, vyzera to kus lepsie. proste platis za to "kus lepsie", ci sa ti chce zaplatit 8k je na tebe. mozu si to dovolit aj preto, lebo inu moznost nemas, Polo GTI uz 2 rokyu hovoria, ze ho vratia na trh, ale pokial viem aj v Nemecku je to furt len dopredaj skladoviek a neviem ci sa daju objednat momentalne. a ci by sa vobec dala objednat tato A1 s 2.0
tieto male fabie aj s tou 1.5tsi vzhladom na svoje jazdne schopnosti maju vykonu az az. ale cenovku tiez az-az.