... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:a za kazdy liter paliva bude nalepka need for drive ako darcek ?Zalozis vo velicnej za krcmou.. tam budeme chodit na starych piciach energetaky grulit a tocit sa, turovat o 11tej. rentgen vyreze katy z pezota aby si ho prijal do klubu.
Abyssko napísal:Jop motorka ani kosacka, a to som natankoval dve bandasky lebo sa mi nechcelo ist na banisko na slovnaftkuA potom ze mi to netaha... 😂Taky lukoil kurva to ti je mnamka, tescu som nikdy neveril a u nas v meste je benzinolka, tak naten benzin mi motorka nechcela ist a to si nerobim picu
starynovy napísal:Jasne, to iste aj Gulf v Dlhej, tam som ako chudobny student tankoval do Pezotu 406 1,8 a malo to problem so startom. Ked uz ale chytilo tak islo. Potom som radsej tankoval v ZA pri Dubni na OMW a problem vyrieseny.To bude rovnaky patok ako v zavretom v zuberci.. Ja som stravil asi 3h jebanim sa so zanovnym krovinorezom, nakoniec som to vzdal lebo som nic zle nenasiel.. cestou v Niznej na slovnafte kupil normalny benzin, dal to tam a na druhe potiahnutie chytil. Podla mna je v tom tolko etanolu, ze bez prestelovania karburatora alebo dokonca pretryskovania to nepojde.