... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Abyssko napísal:Ďakujem za radu. :)Prípravky na ochranu a čistenie diskov, najlacnejšie od turtlewax potom lepšie od autoglym, chemicalguys vždy si poriadne precitaj návod inak hrozí poskodenie
Abyssko napísal:akurat som sa pozrel na svoju tristotriciatku a mam micheliny pilot sporty vpredu rv. 2016, runflat, vzadu rv.2017 nonrunflat, potrebujem vsade runflat ale predne sa mi menit nechce
voMacK napísal:Nosím poctivo zo sebou, ale ja chcem rft koli tomu ze chodím pracovať do nemecka a už som videl veľa áut koli defektu na krajnici, peklo je defekt v zúžených pruhoch, z tohoto dôvodu si tych 100e za všetky kolesá rft priplatim, aspoň si môžem vybrať pumpu alebo odpočívadlo kde si gumu zalepim no a nosím zo sebou ešte aj rezervu z e46, nikdy nevieš, ešte treba aj druhý motor zo sebou bravat a som neohrozeny 😁😁😁Ja som jazdil istu dobu, ze RFT na jednej naprave a non RFT na druhej. Kup sadu na opravu defektu a mas vystarano.
Abyssko napísal:Nosím poctivo zo sebou, ale ja chcem rft koli tomu ze chodím pracovať do nemecka a už som videl veľa áut koli defektu na krajnici, peklo je defekt v zúžených pruhoch, z tohoto dôvodu si tych 100e za všetky kolesá rft priplatim, aspoň si môžem vybrať pumpu alebo odpočívadlo kde si gumu zalepim no a nosím zo sebou ešte aj rezervu z e46, nikdy nevieš, ešte treba aj druhý motor zo sebou bravat a som neohrozeny 😁😁😁