... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ROKI49 napísal:Tak tak, aj ja už mám pol roka kameru a vnucujem to aj väčšine členom rodiny, čo majú auto.ja to zazivam tiez, ked kokotov bavorak zrazu prebudi k strasnym vykonom. uz mam aj kameru kvoli tomu radsej, casom mozno nieco zostriham. Ale uplne najviac ma irituju buzeranti, co si to jebu v zakrute po stredovej ciare, to je daka nova moda skurvena.
tvaroh napísal:Ja toto tiež nechápem, čo si tí ľudia chcú dokazovať, jednak v silných autách, keď idú pomaly a slabšie ich predbehne, vyštartujú za ním ako psy(chopati).Vidis v nemecku to iste. Masserati ide 90kmh vlavo v neobmedzenej bliknem ho. Kokot ma vybrzdi a nasledne ma potrebu ist 250kmh. 10min neskor ide 100kou obehnem ho 200 o minutu zaveseny na mne
ROKI49 napísal:Aha, ludia su kokoti, ale ja si mam kupit ine auto. Ty tu naco este chodis dopici?
Zarrick napísal:Dajú sa vykonávať úradné úkony s náhradou občianskeho preukazu? Konkrétne odhlásenie vozidla.
jalfons320 napísal:Ja neutocim, len tvrdim ze stare bmw je ako cervene sukno pre byka. ale s tym pocitas ked si take kupujes