No neviem ci o dost. Vsak ako clovek na to musi zmurit jak porodna baba do turbiny, aby si vsimol ine predne svetla a kustok inu liniu za C-stlpikom.
Mne osobne príde hlavne celá predná maska už na prvý pohľad pri 4er krajšia v porovnaní s 3er. Zadné svetlá detto. Zboku zase 3er nevyzerá úplne že zle. Samozrejme 4er je elegantnejšia.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7) BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
je to o dost ine cele auto, vobec nemusis zmurit celkovo to posobi nizsie a sirsie vdaka tej maske, a zadok tiez vyzera lepsie. jedine co mi troska nesmakuje pri GC je ta az priliz dlha linia strechy, ale to je dan za 4 dvere a lift..
zdravim...teraz trosku ina tema.potrebujem poradit.mam ešž coupe a uz dlchsi cas neviem prist na chybu co to moze bit.vymenil so zadne loziska,kotuce,brzdy ,pruziny a tlmice...je tomu asi mesiac a od vymeny som registroval mierne hucanie,trenie,mlenie od zadneho preveho kolesa pri zatoceni do lava.teraz sa to trosku zhorsilo.teraz pocut taky hucavy zvuk,ako keby tam nieco mlelo a to len pri zatacani do stran.Viete mi niekto poradit
Ten obklad v tom okne je aby nevypadol?My sme mali presne rovnaký v 87" a v nom keramických sloníkov a iné pičovinky ale na čo to je tu, nechápem vysvetlí niekto?Ci ked si do okna privrem parenú knedlu som inn?
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7) BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Caute zháňam nejaké BMW 3jkoveho radu v automate a diesel na dlhé trasy doteraz som vlastnil len Ibizu fr a chcem prejsť na niečo komfortnejšie a hlavne pohodlne.. ďakujem z rady mám rozpočet do 7500€ je to možné ? Ďakujem za odpovede