Easa napísal:Mňa by fakt zaujímalo ako sa chová 39m5 na ceste resp. či je to naozaj problém nenajebať jak to tam on prezentuje...

Prevezte ma dakto na tom čo je to oproti 528
Ja som sa vela, vela krat vozil na otcovej byvalej e39 M5 (este aj v casoch ked nebola zumpa) a kym netlacis pedal a nejdes do otacok je to uplne soferovatelne a kludne auto aj ako daily. Jedine je tam dost tuha spojka ale to prekaza len chvilku - po par pohnutiach to pride cloveku normalne. 528 bude oproti M5 vazne lunochod. M5 sa sa pri 4000 ot. zacne riadne nasierat a v podmienkach mimo dialnice (okresky) je dost problem vytocit do maxima napr. 3ku bez busenia srdca, zrychleneho dychu a roztrasenych kolien, ak vobec (v podmienkach letisko, okruh aj prazdna dialnica je to uz menej na nervy). 528 som nikdy nesoferoval ale vozil som sa v 540 a to je riadne daleko od M5, tak 528 (so 193 konosilami) bude este, este a este dalej.
A NEkokot s usudkom normalneho cloveka, ktory vie odhadnut svoje skills a prisposobit ich autu, ceste atd. na tom moze chodit kazdy den do roboty a po vikendoch na zrazy a okruh a neobtoci to okolo miestneho stlpa nikdy a pritom nemusi byt Hamilton.