... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Inscene
Auto: beamer
Kraj: Trenčiansky

Re: nový zákon o foliach na predních sklách :)

Streda, 12. Mája 2010, 18:30

tonovane skla jasne ze mozes aj novy superb je tonovany predok 30 a zadok asi 50percent
e46 330i
e28 544i

Wajco
Auto: 730d E38
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 13. Mája 2010, 20:00

nrtm napísal:
On si ich daval montovat, ale nezozrali mu to. Tonovane skla vpredumozes mat vraj iba na americkych autach, aj to iba, ked mas individialny dovoz.

Ale čo mu ako nezožrali? Veď ani nemajú čo zožrať, veď to je predsa čierne na bielom povolené zákonom.
Obrázok

svisto

Štvrtok, 13. Mája 2010, 20:40

Ach jaj, uz si to mohol niekto nastudovat.
Pokial som si zakon dobre vylozil, tak minimalna pozadovana priepustnost na prednych oknach je 70% , ktora je povolena uz neviem ako dlho.
Taketo skla uz malo seriovo uz R Twingo v roku 1993, takze predpokladam, ze dnes to ma hadam kazde auto. Teda ide o to , ze sucet priepustnosti tonovaneho skla aj s foliou musi byt minimalne tych 70% , a teda pokial mam (co aj mam) sklo tonovane na tych uvedenych 70% , foliu už dat nemozem.

Bezpecnostnymi foliami by som sa velmi neohanal, kedze sa poznam so zopar hasicmi a ti mi na tuto problematiku povedali len tolko, ze v pripade buracky treba hned konat a dostat sa k posadke , ale ak su dvere zaseknute, tak ako ked ta folia , ktora drzi aj rozbite sklo pokope ta nepusti dnuka , teda treba strihat , co je cas navyse.

Tos moj vyklad , pripustam, ze sa mozem mylit.

Moja idea je, ze folie su fajn a na dalsie auto si ich dam nalepit , ale len dozadu.
Zatial len "bembe" fanúšik

pegeot
Auto: peugeot
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 20:16

no dnes mi zobrali technicak. koli foliam v predu na bocnich oknach.aj ked su svetlejsie ako zadne.co dalej? mam aj certifikat od skyfol.preco montaznici zavadzaju....ze je to v pohode.
Naposledy upravil/-a pegeot v Štvrtok, 11. Augusta 2011, 20:35, upravené celkom 2 krát.

ice.blade

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 20:25

hold nemas sposobile auto kedze na prednych oknach nemozes mat ziadne folie... strhni ich, bez sa ukazat na DI ze si odstranil zavadu a znova sa mozes tesit ze mas technicak

pegeot

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 20:42

ale ako ked ,sa nedaju dat dole?

ice.blade

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 20:45

mas kovane okna alebo folie? pises folie tak to lahko ich strhnes nahrievanim fenom... nenechaval si si folie robit v CR? :D

spawner
Auto: ziga
Kraj: Košický

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 20:54

musis ist na ciastocne STK normalne na STK stanicu kde zacvakas asi 20e daju ti papier ze nemas folie a stym mussi ist na DI a tak ti vratia TECHNICAK, ale nezabudni najpv ist na DI popytat aby ti ofotili techicak a az tak ist na tu STK stanicu lebo ta poslu domov,:)) hold byrokracia jak svina
Nissan GTR

pegeot

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 23:10

no ...zobrali mi plastovy technicak.auto som kupil s foliami.4 mesace dozadu bolo to ok.ani pri prepise obhliadajuci policajt nepovedal pol slova.3x ma zastavyli anic.ateraz ....

pegeot

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 23:18

ice.blade napísal:
mas kovane okna alebo folie? pises folie tak to lahko ich strhnes nahrievanim fenom... nenechaval si si folie robit v CR? :D

v SK bolo robene

pegeot

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 23:20

spawner napísal:
musis ist na ciastocne STK normalne na STK stanicu kde zacvakas asi 20e daju ti papier ze nemas folie a stym mussi ist na DI a tak ti vratia TECHNICAK, ale nezabudni najpv ist na DI popytat aby ti ofotili techicak a az tak ist na tu STK stanicu lebo ta poslu domov,:)) hold byrokracia jak svina

no ...zobrali mi plastovy technicak.auto som kupil s foliami.4 mesace dozadu bolo to ok.ani pri prepise obhliadajuci policajt nepovedal pol slova.3x ma zastavyli anic.ateraz ....

Ohlásiť tento príspevok

po_e87
Auto: E87 LCI montego blue
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 14. Augusta 2011, 12:29

No este davam do pozornosti tmavy pas folie na celnom skle. Mal som to 3 roky a nic. No na stk som nepresiel, tak som to trhal dole. V poslednej dobe pozeraju aj na ten pas, co bolo dost bezne v minulosti. Takze ak nechcete platit 166eur pokutu tak to dajte dole.
Obrázok
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit
SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Nedeľa, 14. Augusta 2011, 21:26

pokial viem, tak podla vyhlasky tam tmavy pas moze byt ale max 10cm a nesmie menit farby semarofov a inych dopravnych oznaceni

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Pondelok, 15. Augusta 2011, 14:11

pegeot napísal:

Ohlásiť tento príspevok

Tak ale prepis je prepis... mne napisali do technicaku, ze mam 5 miest na sedenie ;)
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

hugoboss921
Kraj: Nitriansky

Utorok, 10. Septembra 2013, 18:53

na prednich sklach moze byt folia ale nesiem presiahnut 40 percent vyditelnosti a na celnom skle okrem zatmavovacieho pasiku nemoze byt
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 234 neregistrovaných