... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Majo bmw napísal:...do predu folia ANO, ale iba bezpečnostna s jedinou funkciou=ochrana proti prerezaniu skla...dalsia funkcia ako znizenie priepustnosti svetla je vylučena....
nrtm napísal:Chalani, neriskujte s foliami na predku. Kamos si ich minuly vikend daval dole, lebo za den schytal dve pokuty, a nepomohlo ani to, ze to tak doviezol a podobne vyhovorky. Nevyjednate sa s nimi, len budete pre nich dvojnohy bankomat, lebo ked vas s tym zbadaju, tak hned po vas pojdu, lebo vedia ze je to cista robota, vyberu pokutu a dostanu premiu.
Džaro napísal:V ČR som videl veľa áut s fóliami na bočných sklách... Tam to nieje zakázané?
Inscene napísal:hlavne som sa vypraval s jednym cechom a povedal ze tam to ani nikto neriesi ..ze tam si mozes dat aj take ze nebude vidno nic ..cize klasicke 5percentne na cele auto a kazdy ta ma v pazi..
Wajco napísal:
Ak boli na dovezenom aute, tak pochybujem že boli bezpečnostné a s certifikátom. Také by som určite hneď ztrhol.
nrtm napísal:On si ich daval montovat, ale nezozrali mu to. Tonovane skla vpredumozes mat vraj iba na americkych autach, aj to iba, ked mas individialny dovoz.