medzi 60-80tisic ma, viac urcite nie, kupene ako nove, cize ziadna lopata. Ma to McPaket tak predpokladam, ze adaptivne tlmice budu msport varianta. Ja som na tom jazdil dlhsie, po D1 do Ba to strasne taha v kolajach, hlavne v pravom pruhu, stale treba korigovat smer (tie vyjazdene brazdy od kamionov su peklo). Ked sme sli do Chorvatska par rokov dozadu cez Madarsko, cez tie jeble madarske okresky (zle naplanovana cesta, plus neaktualizovane mapy v iDrive, ktore boli tiez hrozne), tak v komfort/normal sa to nedalo vydrzat, to auto sa hupalo cez kazdu prekazku/nerovnost, stylom ze po prejdeni nerovnosti sa este raz zhuplo. Pasazieri dostavali morsku nemoc, tak sme museli ist v sport mode, kde to sice bolo tuhsie, ale nehupalo sa to.
A s tym posedom - no niekde bude chyba, je to mozno vo mne, ale nesedi sa mi tam dobre. Proste ked mam sedacku najnizsie, mam pocit ze kolena mam moc vysoko (nohy si nemozem viac vystriet). Tazko to popisat, je to proste zly pocit

Sedel som aj v novej 118i a presne ten isty pocit z posedu, jednoducho ako keby som si posed nevedel nastavit pohodlno. Na autosalone som mal ten isty pocit z Ccka mercedesu, na druhu stranu najlepsie sa mi vtedy sedelo v Kia Stinger a Hyundai i30N.
No lexus tusim okrem tych vrcholovych modelov s V8 ma v ponuke len hybridy, coz je skoda no. IS, CT a GS sa prestanu/prestali vyrabat, volal som ohladom predvadzacky IS a ze auto je momentalne pozicane, uvidim ci sa ozvu. Za 35t je to business vybava, ak som dobre pochopil tak povodna cena bola 40, len je to s 5t zlavou teraz. Neni to social, ma to standartne veci. Aspon by som si to vyskusal, ta cena je lakava veru fakt, vzhladom na teoreticky nizsiu nachylnost oprav pri vyssom najazde, oproti nejakemu dieslu dajme domu. Kedze tie crossovery a SUV a hluposti ma lexus celkom drahe a nie uplne kompetitivne.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)