no tak to je celkom okej spotreba, na velke a relativne tazke auto s xdrivom..
ja som si tiez myslel inac ze fungel novy dizel, euro 6, pohoda, ale ked pricuchnes k tomu vyfuku tak to je proste citit.. a to sa mi stava dost casto, zakazdym ked cuvam do dvora a otvaram branu tak staci mi stat za autom.. a to je minimalne raz za den
vela ludom to inac nevadi, dokonca mam kamosa ktoremu sa paci zvuk 4valcoveho dizla, co mi uz hlava vobec nebere

lebo 6valec este berem, ten ma dobry baryton a vedia to v bmw aj vyladit aby to bolo fajn aj v kabine, ale 4valec nechapem vobec :-/
a presne jak pises, spotreba neni jediny parameter ktorym sa to odlisuje, celkovo tie dve auta su diametralne odlisne..
staci si pozriet priebeh toho extremneho krutaku, jasne 35/40d ma 630nm, ale iba od 1500 do 2500 otacok

40i ma 450nm ale od necelych 1400 otacok po 5000.. a hned kvoli tomuto je to uplne ina zverina, aj napriek tomu ze 335d nebude pomale auto urcite
PristineShip napísal:spotrebu jebat (pri kupe noveho auta).
realne na 100tkm ak porovnavame g30 imho ta spotreba urobi cca +5000 ojro, plus teda rozdiel v registracnych onych a celkovej cene. uz zalezi ako rychlo tych 100tkm clovek nabeha,
je ine ked to robi rozdiel 200 eur mesacne alebo 400 eur mesacne pre niekoho na phm, ale total cost of ownership tych prvych 100tkm bude relativne maly rozdiel.
no a to je dalsia vec.. a este jak som pisal uz inde, uvidime aka bude cena, predpokladam ze 2-3 mozno aj viac tisic € bude rozdiel v cene v prospech benzinu, pri nakupe, takze z tych 5000 ojro si odratas minimalne polovicu..
a tiez to neni az taky rozdiel na najazdenu nadrz, lebo benzinak ma aj nadrz vacsiu (57 vs 60 litrov)