... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Maco napísal:Hlavny problem v zrovnani s A45 je asi ta 1,2tony menej. Ale to je len drobnost. Ja nepisem ze to nevydrzi ale ze 320koni je jedna vec ale dolezite je v akom priebehu je ten vykon/krutak.
Evidentne nevies aky V8 bol predtym v XC90 napriklad. To urcite nebol prehistoricky stary osemvalec s prehistorickou prevodovkou a uz toboz to nebolo lenive.
Tak evidentne nestacia kedze 500koni ma v dnesnej dobe kazda tretia kosacka. Casy ked bolo 300koni wow stropom su davno prec.
PetoK napísal:ty voleee :-O teraz som si to otvoril a kukam ze to je moj susedSorry za OT, ale kuknite... Chlapec asi zaspal dobu...
https://autobild.cas.sk/clanok/215051/j ... aign=cross
PristineShip napísal:problem je, ze ta 520d ma taky vykon jak e39 530d.. samozrejme ze nechodi tak pocitovo, ale chodi celkom podobne.. a toto bude pripad aj toho volva, neni tam ten feeling z toho lepsieho motora co je urcite na skodu ked chcu hrat na premiu, ale ist to pojde vpohode..si si isty, ze ludia nechcu slabe motory?
tie zastupy 520d a 318d v showroomoch a na cestach hovoria nieco ine.
a merkdes a audy detto, tam je pomer 2.0tdi a E200d/E220d este viac v neprospech 6 hrncov.