To bude iná bomba, už len podľa tej bočnej siluety, kilometrová kapota, nízke okná, krása... Ale pôvodná 8 bude mala jednu vec, ktorú už zrejme žiadne auto nikdy nedostane - vyklápacie svetlá. Škoda, že už sa autá s nimi nerobia
https://youtu.be/sDoObzMq8jY Naa neviem. Ta jemnostpani mi tam fakt nesedela a vydrzal som asi len minutu. Pripada mi to ako keby ju tam Chvala strcil len preto, ze inak by doma nedostal veceru.
Mne sa ta XC40 brutalne lubala ked ju predstavili. XC40 a XC60 su dizajnovo velmi podarene auta. Ked si dobre pamatam by mala XC40 dostat dake hybridne kombo a 300koni alebo si to mylim s XC60 a bolo to 400 v uprave polestar. Ale aj pre jedno aj pre druhe by som na sto pro isol v pondelek.
tak myslim ze stale ten 4val bude lepsi v 40/60 ako v kokockej 90ke. Vsak ta mala 40ka bude mat 257 benzinovy turbo moter. To je slusne. A ta 60ka s 400 musi byt velmi fajna.
Keby tie motore vo Vulvách mali aspoň väčší počet valcov.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7) BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.