... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mimo
Kraj: Trnavský

Re: nova vybava policajnych aut!

Utorok, 24. Novembra 2009, 19:45

to čo malo znamenať s tými foliami? :?: :!: :?:
počul som už len to že ich ludia môžu strhnúť.. prečo jako?

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Utorok, 24. Novembra 2009, 19:51

Mimo napísal:

Pokial mas folie, mas ich podla novej vyhlasky nelegalne. To hovorili.
Uz len cakam, kedy bude taka legislativa, ze sa budu moct pouzivat auta len take ako vysli z linky, a budeme do nich chodit holi , aby sme tam nenosili nevhodne doplnky obmedzujuce cestnu premavku

Mimo

Utorok, 24. Novembra 2009, 19:56

:shock: :shock: wtf kurva piča?!?! čo toto kurva kde sme?!?.. kokos to ma teda dobre nasrali !!!

pepo286

Utorok, 24. Novembra 2009, 20:00

Mimo napísal:

on tam spominal tie uplne cierne folie .. nebude to v priepustnosti .. neupravuje ta nova koko**** pardon vyhlaska/vyhrazka ze mozes mat len do urcitej 'tmavosti' ... len moj tip ..
E46 320D Touring 100kW (2001)

Mimo

Utorok, 24. Novembra 2009, 20:02

tie úplne čierne sa nemohli doteraz len na zadné okno nie?

a teraz ani na zadné bočné? dobre to chápem?

Patricius
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 24. Novembra 2009, 20:05

No jednoznačne nám už ostáva len sa naučiť modliť, aby už konečne dostali rozum...lebo toto, čo dokazujú, vlastne dokazujú aký kompetentný chUjovia sú tam.

[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

R0nnIe

Utorok, 24. Novembra 2009, 20:12

Patricius napísal:
No jednoznačne nám už ostáva len sa naučiť modliť, aby už konečne dostali rozum...lebo toto, čo dokazujú, vlastne dokazujú aký kompetentný chUjovia sú tam.

Ja sa na slovensku uz vobec necitim slobodny, ved toto co sa robi je chore. Citim sa vyciciavany a akoby som mal nad sebou niejakeho diktatora.

R0nnIe

Utorok, 24. Novembra 2009, 20:24

Na joj.sk bol napisany dobry navod :
Z tých predpisov a nezmyselných zákonov si netreba robiť veľkú hlavu , nakoľko z vlastnej skúsenosti viem že viacero zákonov o cestnej premávke sa dá vysvetliť inač a verte tomu že mam pravdu. Napríklad.
Zákon o fóliách vraví že nesmú byť umiestnené na prednom čelnom skle a na predných sklách dverí. Ak ma zastavili príslušníci Polície a s úsmevom na tvári mi oznámil , že dostanem blokovú pokutu alebo musím závadu odstrániť na mieste. S úsmevom na mojej tváre som im oznámil, že chcem odstrániť a tak sa vyhnúť blokovej pokute a preto som stiahol predné skla čím som odstránil nedostatok respektíve Závadu. 6iaden zákon o cestnej premávke nevraví , že nesmiem mať stiahnuté okná alebo ich mať celkom odmontované.

Arnost
Auto: krhla kachle x2

Utorok, 24. Novembra 2009, 20:29

čo tu trepete o fóliach? :shock: sú zakázané na predných bočných sklách a na čelnom tak ako doteraz :-s

valer750
Kraj: Prešovský

Utorok, 24. Novembra 2009, 20:39

moj nazor: pan redaktor zrejme necital novu vyhlasku, v ktorej je stanovene kde a ake folie maju byt... je velmi tazko dokazatelne, ci do auta je vidno, alebo nie a aku priepustnost maju folie, to by museli policajtom zasa nakupit certifikovane merace priepustnosti skiel a folii samozrejme a aby som nezabudol, aj certifikovane merace hlbky dezenu na pneu a taktiez poslat smernicu podla ktorej sa ma merat dezen pneumatik, kedze iniciativni, predovsetkym obvodni policajti budu merat na bocniciach pneumatik:) len podotknem co vsetci viete, ze aj nove pneu maju po bokoch nizsi dezen ako v strede...tymto samozrejme nechcem zhadzovat vsetkych policajtov, kedze su aj normalni a v pohode, ale ak uz idem machrovat na ceste a jebat ludi koli tomu, ze ja som MOC, tak si v prvom rade vazeni policajti nastudujte plne znenie vyhlasky a nie len zaciatky viet, ak tomu nerozumiete, skuste sa opytat ludi skusenejsich, napr. frajerov z STK!!!
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

Mimo

Utorok, 24. Novembra 2009, 20:43

Arnost napísal:
čo tu trepete o fóliach? :shock: sú zakázané na predných bočných sklách a na čelnom tak ako doteraz :-s

kto tu trepe? hovoril to redaktor v telke.. ja som len zastihol časť kde rozprával,že najtmavšie folie na zadných bočných oknách už nemôžu byť..
čo bolo predtým som nepostrehol.. ale kam na to chodia #-o

Patricius

Utorok, 24. Novembra 2009, 20:45

Nemyslím že tu niekto trepe, redaktor v reportáži ukazoval práve na okná v zadnej časti automobilu. Ja nie som právnik/advokát...ja som slušný človek, neštudujem vyhlášku. :roll:

Trefnejšie by bolo povedať, že trepú naši zákonodarci so svojou nekompetentnosťou schvaľovať zákony. Myslím, že je tam hore už anarchia, a z toho je mi smutno.
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

valer750

Utorok, 24. Novembra 2009, 20:47

ten saso na jojke trepal, ved potrebuje zaujat ako Novy Cas....serte na to chlapi, je to nafuknute hovno
E91 325dA
E34 540/6

Mimo

Utorok, 24. Novembra 2009, 20:51

:-" tu už človek fakt nevie čo je dovolené a čo nie... ani poj... navigáciu si nemôžeš dať na sklo podla vyhlášky...
ale pokutovať zo to nebudú :lol: zatial...

to je bordel aj tak ](*,)

valer750

Utorok, 24. Novembra 2009, 21:05

tu mate vycuc z vyhlasky:

b) fólie reklamné a proti slnečnému žiareniu a tónovanie skiel na vozidlách kategórie M1 a N1 môžu byť použité na zadné bočné sklá a na zadné sklo s podmienkou, že vozidlo je vybavené pravým vonkajším spätným zrkadlom,
c) fólie reklamné a proti slnečnému žiareniu a tónovanie skiel na vozidlách kategórie M2 a M3 môžu byť použité na bočné sklá, ktoré sú určené na výhľad z miest pre cestujúcich, okrem skiel dverí, ktoré sú určené na výhľad z miesta vodiča, a na zadné sklo; musia umožniť najmenej 50% priepustnosti svetla a viditeľnosť aj do vozidla,
d) fólie reklamné a proti slnečnému žiareniu a tónovanie skiel na iných vozidlách, ako sú uvedené v písmenách b) a c), môžu byť použité na bočné sklá, ktoré sú určené na výhľad z miest pre cestujúcich okrem skiel dverí, ktoré sú určené na výhľad z miesta vodiča, a na zadné sklo,
e) bezpečnostné fólie na ochranu proti prerazeniu skla v ložnom priestore vozidla môžu byť použité len na vozidlách kategórie N.

(4) Umiestnenie fólií, dodatočné tónovanie skiel a vykonávanie úprav zasklených plôch, ktoré majú za následok zníženie priepustnosti svetla, nie je povolené na čelnom skle a na predných bočných sklách vozidla na strane vodiča a jeho spolujazdca okrem zatemňovacieho pásu podľa odseku 3 písm. a).

komentar k tv joj: M1 a N1 su osobne auta, ktore mate vy vsetci a v pismene b) sa nepise absolutne nic o tmavosti, resp priehladnosti folie!!!

vozidla M2 a M3 su autobusy a vozidla nakladne, co pan redaktor zrejme nevie, a iba pri nich je spomenuta priehladnost, takze ako vzdy, bola v telke velka PIČOVINA!!!
a ospravedlnujem sa za vulgarnost, ale uz ma vytaca pristup "redaktorov" ktori sa snazia zaujat kazdou hlupostou ...to je vsetko...
E91 325dA
E34 540/6

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 225 neregistrovaných