... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal::-Dcim viac je auto terenne, tym dalej sa pon musi ist traktorom
boborjelotor napísal:jasne ze to vysvetluje skok oproti 340i cenniku, 340i f30 bolo obycajne auto, toto je M performance model, takze tam je par veci navyse, plus nesmieme zabudat na performance vyfuk, ktory bol nemala polozka pri 340i ked si ho chcel.. a tiez sportovy automat bol urcite za priplatok, tu je v cene..tak ak je tam full M adaptivny podvozok/svor/brzdy a zivy cockpit, tak to potom vysvetluje ten skok oproti 340i f30 cenniku, nehovoriac o priplatku za lyziarsky paket "raz do roka idem do Tatroch, potrebujm xdrive"
#edit
tak adaptivny podvozok tam nie je, ten je za 600 extra, ale ked som si to naklikal na to, co by som chcel minimalne, vyslo mi 70 rovnych, 330i s rovnakou vybavou/co najviac podobnou 60, cize 330ix 63.
no skoda toho xdrivu, ja som este donedavna dufal, ze xdrive bude len pri touringu a pri g20 nechaju na vyber rwd/awd.
pablohablo napísal:to sa este uvidiZa velkou mlakou maju xdrive aj RWD M340i. Ta vybava v zaklade M340ix na bmw.de nie je az taka hrozna, ak by ponukali aj u nas RWD zacinajuc na 60000 tak bude mat Fuxxo tazku dilemuci ?