... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pistik napísal:dalsi neseriozny predajca z BA: belowzero .
(podla vsetkeho znama firma).
Kupil som od neho unasace na diferencial, nesedeli (e36 M3 3.0 ma inu roztec dier pre polosy, ake mne sa valaju po dielni, uplne som na to zabudol). Pisal som mu, ci je mozne unasace vratit s tym, ze mi vrati zaplatenu sumu o skoro 20% nizsiu (za chyby sa plati, tak som nechcel plnu sumu spat, postovne nepocitajuc, to som hradil stale pomimo, resp. posielal kurierom). Suhlasil, unasace som mu UPSkou poslal naspat. Zasielku prevzal.
Do dnesneho dna mi neuhradil sumu na ucet, ktoreho cislo a kod banky sommu opakovane aj tu do PM napisal. Citam len nepravdy o tom ako mi peniaze davno poslal. Jedna sa o 35 eur.
Nie, ze by ma 35 eur vytrhlo z biedy, to uz vobec nie, ale ide mi tu o princip na com sme sa dohodli a co mi bolo z jeho strany slubene/ponuknute a nasledne nesplnene.
belowzero napísal:
A okolnosti preco som to neposlal ktore som ti pisal si zabudol spomenut ty ktory ma poznaju co ich je tu celkom dost vedia o aku okolnost islo..
Patqooo napísal:ešte stále ti neposlal ?![]()
údajne mnoho ľudí vie, prečo ti ich neposlal, no nikto sa ho nezastal
voMacK napísal:takuto vyhovorku moze vymysliet iba retardovany zebrak...
jak keby poslanie penazi trvalo pat hodin dpc. To moze poriesit aj z mobilu, zatial co bude sediet na hajzli.
hudko napísal:mne neda zareagovat na BOBOSTYLING.sk
ja tiez predavam diely a trocha robim aj servis opravujem robim buracky.s bobom som spolupracoval uz 3 roky.vela veci som mu zohnal vo vela veciach som mu pomohol.teras si robim 330i e90 lahky tukes z predu a kupoval som od neho vodicov airbag a chladice komplet este nejake veci.nechal som mu 900€
airbag mi zabalil do folije a pridem domou pozeram ze mi nedal chcadic na servo a plast k nemu.volam mu ze ma to ze mi to prinesie.airbag odbalim pozeram a znak uz bol vylupovany a vyzeralo to tolane strasne tak mu volam a po neviem akych natahovackach mi ho vymenil.teras mam auto uz nastriekane idem ho skladat volam mu ze co ten chladic na servo a plast vedla neho a ze mi to pozrie.samozrejme potom nedvihal telefon a ked mi ho konecne zdvihol na 3den tak ze on to nema.tak dobre daj mi nieco dolu z ceny lebo som ti vyplatil komplet chladice.ze on mi neda nic dolu.tak reku ok donesiem ti vcetky veci vyplat mi ich ja si idem kupit inde ze on mi nic neda ze ked chcem to odomna vykupi za 300€
hajzel arogantny vsetko len naslubuje mam donesiem a potom nic to uz co chodia ku mne pre veci mi povedalo x ludi a este som si ho aj vela krat buzeranta zastaval.reklamacie nevybavuje vovec si mysli ze je boch pritom keby nemala jeho frajerka to co ma tak namiesto dielov na bmw by po topolcanoch napaloval CD-cka za 1,5€ debil
toho cloveka uz nechcem ani vidiet kto moze nech tak nejde a kto pozna vie ocom hovorim !!!!!!!!!
voMacK napísal:takuto vyhovorku moze vymysliet iba retardovany zebrak...