... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Bikemann

Re: Neseriozni predajcovia

Piatok, 22. Februára 2013, 02:02

mys_iak napísal:
banned... ale ak viem a som si vedomi ze predavam nieco dojebane tak tomu dam aj taku cenu nech su oba strany spokojne ;)

tak ale on nemusel vobec vediet ze tie disky su krive ;)
tiez som kupoval disky v lete a ked som ich chcel obuvat, mi vravia ze su krive tak som ich dal narovnat a co som mal teraz pytat peniaze od predavajuceho?? taka vec by ma v zivote nenapadla, ved sme na slovensku, vymozitelnost prava ziadna, strata casu, za ten cas co by som riesil dakeho kokotka, si zarobim peniaze..
teraz ked mi na ne nahadzovali zimne pneu, mi vraveli ze su krive, a nech su krive, je mi to jedno, casto chodim 250 a nie je citit vobec nic, takze netreba to zas prehanat ked su krive disky ;)

Užívateľov profilový obrázok
mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Piatok, 22. Februára 2013, 07:49

fakty tu su len treba listovat ...

no je pravda ze ak by bol velmi krivy tak to uvidis okom a ak nie tak sa to da narovnat stale... co stoji par €
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Bikemann

Piatok, 22. Februára 2013, 13:39

mys_iak napísal:
fakty tu su len treba listovat ...

no je pravda ze ak by bol velmi krivy tak to uvidis okom a ak nie tak sa to da narovnat stale... co stoji par €

myslel som ohladne insceneho, tu nevidim ziadne fakty ;)

cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Piatok, 22. Februára 2013, 13:55

Bikemann, mas to chronologicky - staci?

chefino napísal:
Ja len malicku staznost (neviem kam inam ako do tejto temy) na clena Inscene, nakolko vidim, ze stale predava, tak aby ste vedeli, ake chovanie mozete cakat (dufam, ze som a budem jediny, ku komu sa tak zachoval).
Ponukal na predaj nejake 2 jazdene pneu Bridgestone Potenza. Po par PM-kach sme sa dohodli, ze mi ich posle. Nasledne mi na druhy den pise, ze ich bohuzial uz nema, ale ze ma velmi pekne Michelini s 4mm dezenom, ze ci chcem za tu istu cenu tie. Ja ze reku OK.

Pneu poslal obratom, dosli pekne zabalene, len som ich na poste hodil do kufra a doma na balkon, lebo auto, na ktore mali ist bolo akurat v servise.
No, tak skoro po mesiaci sa mi vratilo auto zo servisu, reku idem ich obut. Dojdem do pneuservisu a chlapik mi hned hovori, ze "Sefko, ale toto mate dobre stare gumy"... pozreli sme DOT a vyrobene v 47 tyzden 1998.... a pyta sa ma, ze ci mi to ma vobec obuvat. Hovorim, tak co uz s tym, nahodte to. Nahodili na disky a jedna fuci, ale strasne. Pozru na to a diera jak svina, obrazok prikladam:

Obrázok Obrázok

Reku mi to vedia opravit, ze by to malo byt v pohode. Opravit opravili ale radost som teda nemal. 13 rocne gumy s defektom, 30 eur za kus (a to mi predtym kamos servisak dal dve 4 rocne s lepsim dezenom v jeho servise zadara, len za opytanie, ze nech si zoberiem. Len tieto som potreboval kupit, kedze auto ma 4 kolesa :wink: )

Hovorim si, dobre uz bolo, ale nevadi, aspon napisem Inscenovi, necakam zazraky, ale aspon vysvetlit by to mohol.

Co som ale necakal bolo, ze na relevantne fakty (ze gumy su 13 rocne, co mi nepovedal, cely behun popraskany od staroby a jedna mala defekt), zacal na mna cez PMky utocit. Konverzaciu na vyziadanie poslem PMkou, nechcem to tu cele zasierat.

Zacal sa navazat, ze preco som mu to nepovedal hned, ale o mesiac po kupe, a ze ako ma vediet, ze som ich nevymenil a neodfotil nejake ine pneu a ze ci mi ma akoze poslat spat 2e za opravu defektu.
Jedine co som cakal, bolo nejake priznanie si chyby, mozno ospravedlnenie a ideme dalej. Ale on na mna takto (a to som s nim veru husi nepasol). A ze DOT je taky, aky mi povedal do telefonu.

Tak som mu este slusne odpisal, ze pneu cakali mesiac lebo auto bolo v servise a do telefonu mi veru nic nepovedal, ziadny DOT.

Na to uz nemal gule ani odpisat. Tak som mu dal este jednu PMku, ze ci stratil rec, ale ani na to nereagoval. Vsak naco, peniaze su doma a na klube dost ludi, ktori nieco od neho este kupia (az kym sa mozno nepopalia).

Tak len tolko.

BMW540iA napísal:
Zdravým chlapi, mám pre Vás zlé zprávy o klubákovy Inscene!!!!

Myslel som si, že sme tu BMW rodina (zrejme som sa mýlil) a že sa tu nič takéto nemôže stať, žiaľ som sa mýlil.

Pred pár týždňami som v sekcii Predaj náhradné diely našiel inzerát od Inscene že predáva náhradné diely na BMW E39, konkrétne z 540i. Zaujali ma Predné aj zadné brzdové kotúče ATE Power Disk (drážkované) aj s platničkami. Napísal som mu PMku či ich ešte má. Odpísal, že má. Keby niekto neveril mám na to dôkaz. Ďalej sme spolu komunikovali cez telefón. Volal som mu a pýtal sa v akom stave tie kotúče sú, vraj kotúče majú päť tisíc kilometrov a platničky ešte menej, ale v inzeráte má chybu, že má iba predné kotúče ATE Power Disk s platničkami Textar za 100€. Tak som mu aj tak povedal, že ich beriem. Inscene pochádza z Prievidze a v blízkom okolí mám známeho, tak som mu to dal na starosť (zrejme kameň úrazu). Známy sa s ním skontaktoval, stretli sa, kotúče aj s platničkami kúpil. Odovzdal ich môjmu mechanikovy nakoľko moje auto bolo u neho na dviháku (menil sa celý podvozok, zadné kotúče, silentbloky motora...) Ja som kotúče do tej doby nevidel. No hneď ako kotúče dostal môj mechanik, mi volal. Čo som to kúpil, že tie kotúče majú najmenej 100000km a celkom slušne hádžu, vraj boli riadne prehriate a preto sa skrivili. Kotúče vozím v aute, nové majú hrúbku 30mm a minimálna hranica je 28,4mm a tieto od Inscene majú 28,7mm. Okrem iného ani nepasovali do brzdových čelustí, prečo ma už ani nezaujímalo. Ja som myslel, že ma jebne. Pretože už neostával čas objednávať nové kotúče na moje auto, lebo som ho na druhý deň potreboval. Mechanik použil platničky od Inscene, Textar tie boli kvázi v pohode, ale kotúče ostali moje staré - ohromné! Volám Inscene, že kotúče nepasujú, že za platničky odrátame 20€, ale kotúče chcem vrátiť a nech mi vráti 80€, to odmietol s tým, že nemá peniaze a nech ich skúsim predať. Kotúče som zobral bratovi môjho mechanika, ktorý stáča brzdové kotúče, vyvažuje kľukové hriadele apd. hodil ich na sústruh a ukázal mi to hádzanie, otrasné, niekto tie kotúče tak vyhrial, že sú jak paragraf. Znova volám Inscene, že sú kotúče krivé, nech mi vráti peniaze, počas telefonátu mi položil a to bol posledný krát, čo som s ním hovoril. Písal som mu aj PMku, ale neodpísal.

Takže VÝSTRAHA pre ostatných, Inscene je ojebávač a kšeftár, koniec koncov má to aj v profile a buď vie o autách úplné hovno, alebo je to bezcharakterný kokot. Keď idem predávať brzdové kotúče, tak si ich zmeriam, poprípade dám zmerať hádzavosť, ale keď som bezcharakterný kokot, tak mi to môže byť u prdele nie? Príde hlúpi, čo to kúpi.
Pre budúcnosť, keď nechcete byť ojebaný tak od Inscene nekupujte ani hovno. Ja popravde nemám čas chodiť za ním a dohadovať, alebo biť sa s ním o pojebaných 80€, ale môjho mechanika (sedel osem rokov v Leopoldove) to dosť zaujalo, len toľko. Mal by dávať pozor pri predaji náhradných dielov na čokoľvek.

Je mi jedno, či si ho budete zastávať, alebo, že ho máte radi, preto, že stavia E28ičku s M62vojkou, pre mňa je to ojebávač a popravde som sa s takýmto čímsi ešte nestretol a je smutné a od neho veľmi hlúpe, že to spravil na bmwklub.sk , kde sa o tom každý môže dočítať.

Dúfam, že sa tu takéto čosi už nebude opakovať!!! Ale odporúčam Vám takéto veci riešiť cez emaily, budete mať dôkaz a keď niekto nedodrží na čom ste sa dohodli, tak ho dáte na súd. Takto som už jednu vec vyriešil. Týkala sa skrytej vady pri kúpe auta.
F11 525d
E70 35d

Bikemann

Piatok, 22. Februára 2013, 15:20

Sorry, cital som to tu snad vsetko, nejak som to prehliadol ;)

banned

Piatok, 22. Februára 2013, 15:28

BMW540iA akoze nic v zlom, ale co to mas za mechanika? Kupi za tvoje peniaze zle kotuce, uz pri preberani videl, ze su uplne k hovnu aj tak ich kupil - povedal by som, ze ma vacsi podiel viny ako Inscene, nechcem nikoho zastavat, no ked je Inscene kseftar, pripadne sa k tomu nerozumie, ked to nemal nahodene na aute nevie povedat ci triasli a podobne, mechanik ked videl, ze su prehriate, tenke a skrivene, tak nechapem na co platil...
banned... ...connecting people :)

cretino
Auto: ..kombik :)

Piatok, 22. Februára 2013, 15:40

banned napísal:
BMW540iA akoze nic v zlom, ale co to mas za mechanika? Kupi za tvoje peniaze zle kotuce, uz pri preberani videl, ze su uplne k hovnu aj tak ich kupil - povedal by som, ze ma vacsi podiel viny ako Inscene, nechcem nikoho zastavat, no ked je Inscene kseftar, pripadne sa k tomu nerozumie, ked to nemal nahodene na aute nevie povedat ci triasli a podobne, mechanik ked videl, ze su prehriate, tenke a skrivene, tak nechapem na co platil...

..vela textu naraz, vsak? :mrgreen:
Inscene pochádza z Prievidze a v blízkom okolí mám známeho, tak som mu to dal na starosť (zrejme kameň úrazu). Známy sa s ním skontaktoval, stretli sa, kotúče aj s platničkami kúpil. Odovzdal ich môjmu mechanikovy nakoľko moje auto bolo u neho na dviháku (menil sa celý podvozok, zadné kotúče, silentbloky motora...)
F11 525d
E70 35d

banned

Piatok, 22. Februára 2013, 15:55

No tak potom pardon, pochopil som to najprv tak, ze pre to bol mechos, nuz, neni treba taketo obchody prostredkovat cez ludi, ktori sa daju lahko oklamat, resp. ked sa k tomu nerozumeju... Ved to aj sam priznal, ze to bol kamen urazu...
banned... ...connecting people :)

Slavino
Auto: F31LCI 320xDrive
Kraj: Nitriansky

Piatok, 22. Februára 2013, 17:52

No, pozrel som podla cisla na bazosi a musim trosku viny hodit aj na teba, dostal si zlavu z povodnej sumy - chalan vobec nemusi klamat, ze ich mal na aute a vobec netriasli aj ked boli krive - ja som mal tak isto vsetky 4 disky krive a auto netriaslo ani tuk, z toho jeden bol dost pokruteny, ostatne tak, ze nebolo ani vidno okom, az na vyvazovacke, takze o tom nemusel vediet. Sorry, ale ratat si pohonne hmoty a tvoj DRAHOCENNY cas pri oprave/rovnani elektrnov (t.j. otvorit kufor, hodit ich do auta a u niekoho vylozit a o par dni ist pre hotove dist), tak to si zabil a to by malo ist na tvoje triko, s pouzitymi elektronmi je to vzdy loteria, najma vacsie rozmery a na nasich cestach, s tym tak nejak normalne pocitam vzdy ked kupujem nie nove disky. Aj v pneuservise kolkokrat ked je iba mierne krivy disk mi povedia, ze to netreba ani rovnat, lebo to nebude citit na aute, tak to vzdy dam rovnat, takze opakujem, triast mu nemuseli naozaj, do nahrady za opravu je priam neslusne ratat si drahocenny cas a palivo za cestu do servisu kde to opravia, nekupujes nove, ale bazarove disky, a keby boli uplne pokrutene tak to musis aj okom vidiet - tvoja chyba, ze si si nepozrel na mieste, aj ked bola tma, kruh od dojebaneho kruhu spoznas hadam :lol:[/quote]

nechce sa mi tu niekomu nieco vysvetlovat ale dam si tu namahu,tak ako priznavam svoju vlastnu hlupost pri kupe tychto diskov...ale len preto ze som seriozny clovek,ktory aj tak jedna,ale evidentne sa to neda cakat od kazdeho...ja som nespochybnil,ze ich mal na aute a viem ze ich aj mal...otazka je ako sa na aute chovali,ked ze ja som videl vysledok ma vyvazovacke a ked na tom jazdil tak len krutim hlavou...cena za disky bola v inzerata 790e a mne ich dal za 750e lebo som jednal rychlo a nie na zaklade toho,ze su krive,co je uplne bezne,tak ze prosim ta,uz tu neopakuj nejaku zlavu co bola poskytnuta,ked ze je to uplne bezpredmetne tymto nieco obhajovat...ano moj cas je drahocenny a dokonca mi zanho velmi dobre platia pri mojej zivnosti,tak to ber ako fakt,lebo tym,ze som musel chodit hore dole s diskami,ci 2 krat ich nechat obut/vyzut kvoli rovnaniu,su pre mna zbytocne naklady,tak ako samotne rovnanie...tak isto strata mojho zisku...a je mi jedno ake pocity mas z toho...vysledok je ten,ze ma tie samotne disky bez gum vysli 900euro, co nie je adekvatna cena za secondhand kvalitu,ked ze za 1000euro si viem kupit funglace a este aj v rozmere v akom potrebujem cize 8,5 ci 9J...v tom s tebou suhlasim,ze to je loteria kupovat nieco taketo skoro naslepo a pre mna je to jasne ponaucenia,lebo to nestalo zato...jedine co som chcel,aby mi uhradil 100e na ucet,co je len cena za samotne rovnanie...apropo,nie kazdy byva v meste v ktorom sa daju nalozit disky do kufra a odniest a priniest spat...musim si na to najprv najst cas a merat urcitu vzdialenost,co znamena dalsie naklady na pohonne hmoty...ci sa ti to pozdava alebo nie,toto su fakty,nie dojmy!
viac sa k tomu nemienim vracat,nestoji mi to uz ani za napisane pismenko...

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Sobota, 23. Februára 2013, 13:07

Tak pani vcera som si pozrel Vrecove auto detailne a des nechapem ako si niekto moze zapytat prachy za nieco take .....farba miesto avusblau asi orientblau proste aj v tme bolo vidno rozdiel riadny ( necudujem sa ze si to vreco nevsimol kedze musel cakat 4hod v mcdonalde ked si mal prist pre auto)

Na narazniku sa lupe lak ako keby to striekal ten odbornik na plasti dip s temy e60..... Hroza , teda nepoviem keby mu to tak spravil nejaky kamos za 50e len aby bolo auto po kope ale ked to niekto robi cez poistku a dostane kolko si zapyta a sfusuje to takto, ruky by som dolamal takymto podnikatelom Slovenskym...
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

cilla
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 24. Februára 2013, 22:30

averger prezrad to meno, pripadne aj do PM

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Nedeľa, 24. Februára 2013, 23:09

cilla napísal:
averger prezrad to meno, pripadne aj do PM

Stranku dozadu je spomenute meno sprostredkovatela , meno mechanika nepoznam
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

emenems8

Utorok, 26. Februára 2013, 20:49

Dendo napísal:
emenems8 : aku zasielku neprebral Flaškovo Zelená? Je to moj kamarat a viem ze zasielky prebera, viem o vsetkom co si objednava pretoze s nim stavam jeho E30.

Opýtaj sa ho na to osobne. Tiež by ma zaujímalo prečo sa takto neseriózne zachoval. Dohodli sme sa hneď som poslal, na druhý deň to mal na pošte a po mesiaci som to mal doma.
Peugeot 205 GTI, BMW E30, Mazda MX-5

MaTuloo
Kraj: Prešovský

Piatok, 8. Marca 2013, 00:22

Týmto nechcem upozorniť na neseriózneho predajcu ale odberateľa. Dotyčný ma nick "mokr" a nepreberá balíky v odbernej lehote ](*,) , horko ťažko odpiše ss a pritom si ich prečita ( a ak to dotyčny nevie tak každy učet ukazuje spravy ktore boli prečitane s ktore neprečitane) a dôvodom neprevzatia bola pracovná vyťaženosť, tak ak je to tak tak prečo si kurva niečo od niekoho objednava keď to nemôže prebrať? To je seriozny obchod? Vidim že aj na klube to s niektorymi stoji za hovno, ako keby to bolo v ramci klubu raz tak OK ale najviac neprevzatych balikov som mal s klubu tak kam to cele speje... :-k

hudko
Auto: embecka
Kraj: Trnavský

Pondelok, 18. Marca 2013, 12:42

mne neda zareagovat na BOBOSTYLING.sk
ja tiez predavam diely a trocha robim aj servis opravujem robim buracky.s bobom som spolupracoval uz 3 roky.vela veci som mu zohnal vo vela veciach som mu pomohol.teras si robim 330i e90 lahky tukes z predu a kupoval som od neho vodicov airbag a chladice komplet este nejake veci.nechal som mu 900€
airbag mi zabalil do folije a pridem domou pozeram ze mi nedal chcadic na servo a plast k nemu.volam mu ze ma to ze mi to prinesie.airbag odbalim pozeram a znak uz bol vylupovany a vyzeralo to tolane strasne tak mu volam a po neviem akych natahovackach mi ho vymenil.teras mam auto uz nastriekane idem ho skladat volam mu ze co ten chladic na servo a plast vedla neho a ze mi to pozrie.samozrejme potom nedvihal telefon a ked mi ho konecne zdvihol na 3den tak ze on to nema.tak dobre daj mi nieco dolu z ceny lebo som ti vyplatil komplet chladice.ze on mi neda nic dolu.tak reku ok donesiem ti vcetky veci vyplat mi ich ja si idem kupit inde ze on mi nic neda ze ked chcem to odomna vykupi za 300€
hajzel arogantny vsetko len naslubuje mam donesiem a potom nic to uz co chodia ku mne pre veci mi povedalo x ludi a este som si ho aj vela krat buzeranta zastaval.reklamacie nevybavuje vovec si mysli ze je boch pritom keby nemala jeho frajerka to co ma tak namiesto dielov na bmw by po topolcanoch napaloval CD-cka za 1,5€ debil
toho cloveka uz nechcem ani vidiet kto moze nech tak nejde a kto pozna vie ocom hovorim !!!!!!!!!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 209 neregistrovaných