... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mys_iak napísal:banned... ale ak viem a som si vedomi ze predavam nieco dojebane tak tomu dam aj taku cenu nech su oba strany spokojne
mys_iak napísal:fakty tu su len treba listovat ...
no je pravda ze ak by bol velmi krivy tak to uvidis okom a ak nie tak sa to da narovnat stale... co stoji par €
chefino napísal:Ja len malicku staznost (neviem kam inam ako do tejto temy) na clena Inscene, nakolko vidim, ze stale predava, tak aby ste vedeli, ake chovanie mozete cakat (dufam, ze som a budem jediny, ku komu sa tak zachoval).
Ponukal na predaj nejake 2 jazdene pneu Bridgestone Potenza. Po par PM-kach sme sa dohodli, ze mi ich posle. Nasledne mi na druhy den pise, ze ich bohuzial uz nema, ale ze ma velmi pekne Michelini s 4mm dezenom, ze ci chcem za tu istu cenu tie. Ja ze reku OK.
Pneu poslal obratom, dosli pekne zabalene, len som ich na poste hodil do kufra a doma na balkon, lebo auto, na ktore mali ist bolo akurat v servise.
No, tak skoro po mesiaci sa mi vratilo auto zo servisu, reku idem ich obut. Dojdem do pneuservisu a chlapik mi hned hovori, ze "Sefko, ale toto mate dobre stare gumy"... pozreli sme DOT a vyrobene v 47 tyzden 1998.... a pyta sa ma, ze ci mi to ma vobec obuvat. Hovorim, tak co uz s tym, nahodte to. Nahodili na disky a jedna fuci, ale strasne. Pozru na to a diera jak svina, obrazok prikladam:![]()
Reku mi to vedia opravit, ze by to malo byt v pohode. Opravit opravili ale radost som teda nemal. 13 rocne gumy s defektom, 30 eur za kus (a to mi predtym kamos servisak dal dve 4 rocne s lepsim dezenom v jeho servise zadara, len za opytanie, ze nech si zoberiem. Len tieto som potreboval kupit, kedze auto ma 4 kolesa)
Hovorim si, dobre uz bolo, ale nevadi, aspon napisem Inscenovi, necakam zazraky, ale aspon vysvetlit by to mohol.
Co som ale necakal bolo, ze na relevantne fakty (ze gumy su 13 rocne, co mi nepovedal, cely behun popraskany od staroby a jedna mala defekt), zacal na mna cez PMky utocit. Konverzaciu na vyziadanie poslem PMkou, nechcem to tu cele zasierat.
Zacal sa navazat, ze preco som mu to nepovedal hned, ale o mesiac po kupe, a ze ako ma vediet, ze som ich nevymenil a neodfotil nejake ine pneu a ze ci mi ma akoze poslat spat 2e za opravu defektu.
Jedine co som cakal, bolo nejake priznanie si chyby, mozno ospravedlnenie a ideme dalej. Ale on na mna takto (a to som s nim veru husi nepasol). A ze DOT je taky, aky mi povedal do telefonu.
Tak som mu este slusne odpisal, ze pneu cakali mesiac lebo auto bolo v servise a do telefonu mi veru nic nepovedal, ziadny DOT.
Na to uz nemal gule ani odpisat. Tak som mu dal este jednu PMku, ze ci stratil rec, ale ani na to nereagoval. Vsak naco, peniaze su doma a na klube dost ludi, ktori nieco od neho este kupia (az kym sa mozno nepopalia).
Tak len tolko.
BMW540iA napísal:Zdravým chlapi, mám pre Vás zlé zprávy o klubákovy Inscene!!!!
Myslel som si, že sme tu BMW rodina (zrejme som sa mýlil) a že sa tu nič takéto nemôže stať, žiaľ som sa mýlil.
Pred pár týždňami som v sekcii Predaj náhradné diely našiel inzerát od Inscene že predáva náhradné diely na BMW E39, konkrétne z 540i. Zaujali ma Predné aj zadné brzdové kotúče ATE Power Disk (drážkované) aj s platničkami. Napísal som mu PMku či ich ešte má. Odpísal, že má. Keby niekto neveril mám na to dôkaz. Ďalej sme spolu komunikovali cez telefón. Volal som mu a pýtal sa v akom stave tie kotúče sú, vraj kotúče majú päť tisíc kilometrov a platničky ešte menej, ale v inzeráte má chybu, že má iba predné kotúče ATE Power Disk s platničkami Textar za 100€. Tak som mu aj tak povedal, že ich beriem. Inscene pochádza z Prievidze a v blízkom okolí mám známeho, tak som mu to dal na starosť (zrejme kameň úrazu). Známy sa s ním skontaktoval, stretli sa, kotúče aj s platničkami kúpil. Odovzdal ich môjmu mechanikovy nakoľko moje auto bolo u neho na dviháku (menil sa celý podvozok, zadné kotúče, silentbloky motora...) Ja som kotúče do tej doby nevidel. No hneď ako kotúče dostal môj mechanik, mi volal. Čo som to kúpil, že tie kotúče majú najmenej 100000km a celkom slušne hádžu, vraj boli riadne prehriate a preto sa skrivili. Kotúče vozím v aute, nové majú hrúbku 30mm a minimálna hranica je 28,4mm a tieto od Inscene majú 28,7mm. Okrem iného ani nepasovali do brzdových čelustí, prečo ma už ani nezaujímalo. Ja som myslel, že ma jebne. Pretože už neostával čas objednávať nové kotúče na moje auto, lebo som ho na druhý deň potreboval. Mechanik použil platničky od Inscene, Textar tie boli kvázi v pohode, ale kotúče ostali moje staré - ohromné! Volám Inscene, že kotúče nepasujú, že za platničky odrátame 20€, ale kotúče chcem vrátiť a nech mi vráti 80€, to odmietol s tým, že nemá peniaze a nech ich skúsim predať. Kotúče som zobral bratovi môjho mechanika, ktorý stáča brzdové kotúče, vyvažuje kľukové hriadele apd. hodil ich na sústruh a ukázal mi to hádzanie, otrasné, niekto tie kotúče tak vyhrial, že sú jak paragraf. Znova volám Inscene, že sú kotúče krivé, nech mi vráti peniaze, počas telefonátu mi položil a to bol posledný krát, čo som s ním hovoril. Písal som mu aj PMku, ale neodpísal.
Takže VÝSTRAHA pre ostatných, Inscene je ojebávač a kšeftár, koniec koncov má to aj v profile a buď vie o autách úplné hovno, alebo je to bezcharakterný kokot. Keď idem predávať brzdové kotúče, tak si ich zmeriam, poprípade dám zmerať hádzavosť, ale keď som bezcharakterný kokot, tak mi to môže byť u prdele nie? Príde hlúpi, čo to kúpi.
Pre budúcnosť, keď nechcete byť ojebaný tak od Inscene nekupujte ani hovno. Ja popravde nemám čas chodiť za ním a dohadovať, alebo biť sa s ním o pojebaných 80€, ale môjho mechanika (sedel osem rokov v Leopoldove) to dosť zaujalo, len toľko. Mal by dávať pozor pri predaji náhradných dielov na čokoľvek.
Je mi jedno, či si ho budete zastávať, alebo, že ho máte radi, preto, že stavia E28ičku s M62vojkou, pre mňa je to ojebávač a popravde som sa s takýmto čímsi ešte nestretol a je smutné a od neho veľmi hlúpe, že to spravil na bmwklub.sk , kde sa o tom každý môže dočítať.
Dúfam, že sa tu takéto čosi už nebude opakovať!!! Ale odporúčam Vám takéto veci riešiť cez emaily, budete mať dôkaz a keď niekto nedodrží na čom ste sa dohodli, tak ho dáte na súd. Takto som už jednu vec vyriešil. Týkala sa skrytej vady pri kúpe auta.
banned napísal:BMW540iA akoze nic v zlom, ale co to mas za mechanika? Kupi za tvoje peniaze zle kotuce, uz pri preberani videl, ze su uplne k hovnu aj tak ich kupil - povedal by som, ze ma vacsi podiel viny ako Inscene, nechcem nikoho zastavat, no ked je Inscene kseftar, pripadne sa k tomu nerozumie, ked to nemal nahodene na aute nevie povedat ci triasli a podobne, mechanik ked videl, ze su prehriate, tenke a skrivene, tak nechapem na co platil...
cilla napísal:averger prezrad to meno, pripadne aj do PM
Dendo napísal:emenems8 : aku zasielku neprebral Flaškovo Zelená? Je to moj kamarat a viem ze zasielky prebera, viem o vsetkom co si objednava pretoze s nim stavam jeho E30.