... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
IGLA003 napísal:este velky rumungarobobo štyl je pouzitu vec predavat za viac ako stoji nova v bmw...
Bikemann napísal:ale vsak on tu orcite posielal z uctu na marse tak to trochu dlhsie trva![]()
![]()
poznam take pripady co posielaju akoze neviem z akej banky z akeho mozneho statu preto to tak dlho trva![]()
![]()
ja som v sobotu po prevoze do nemocnice v sanitke prisiel o 930euro co som mal v penazenke, mam sa cudovat??? vobec sa necudujem
vivat slovakia![]()
Pistik napísal:
presne tak, volal som mu teraz, ze vraj mal "motanice" a nenasiel cislo uctu...pekne pekne![]()
![]()
Bikemann napísal:ja som v sobotu po prevoze do nemocnice v sanitke prisiel o 930euro co som mal v penazenke, mam sa cudovat??? vobec sa necudujem
vivat slovakia![]()
Pistik napísal:dalsi neseriozny predajca z BA: belowzero .
(podla vsetkeho znama firma).
Kupil som od neho unasace na diferencial, nesedeli (e36 M3 3.0 ma inu roztec dier pre polosy, ake mne sa valaju po dielni, uplne som na to zabudol). Pisal som mu, ci je mozne unasace vratit s tym, ze mi vrati zaplatenu sumu o skoro 20% nizsiu (za chyby sa plati, tak som nechcel plnu sumu spat, postovne nepocitajuc, to som hradil stale pomimo, resp. posielal kurierom). Suhlasil, unasace som mu UPSkou poslal naspat. Zasielku prevzal.
Do dnesneho dna mi neuhradil sumu na ucet, ktoreho cislo a kod banky sommu opakovane aj tu do PM napisal. Citam len nepravdy o tom ako mi peniaze davno poslal. Jedna sa o 35 eur.
Nie, ze by ma 35 eur vytrhlo z biedy, to uz vobec nie, ale ide mi tu o princip na com sme sa dohodli a co mi bolo z jeho strany slubene/ponuknute a nasledne nesplnene.
Pistik napísal:
presne tak, volal som mu teraz, ze vraj mal "motanice" a nenasiel cislo uctu...pekne pekne![]()
![]()
revenge napísal:Co sa dnes robi to je uz v pici,skludom vam pride clovek do predajne ze chce 2ks akku skrutkovace v hodnote 250€ ale ze peniaze donesie az buduci tyzden![]()
Kríza tak uz sa ani necudujem