... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:Keď som bol ošahávať tlačítka u dealera, tak aj sám predajca bol prekvapený informáciou že kombajn iba v iksdrajve. Tak chlapec operatívne zdvihol telefén, zavolal importérovi ktorý mu potvrdil smutnú správu že 540i v kombajne sa v prevedení RWD ani neplánuje.no veru, F31 by som uz asi nevolil, lebo sak 2018 tusim ma prist Gckova rada.. ale kym za rok budes vyberat, urcite bude G31 540i rwd..
p.s. https://auto.sme.sk/c/8141642/audi-meni ... redok.html
Fuxxo napísal:Na novú či už A6/S6 si počkať nechcem. A to z toho dôvodu, že sa chcem vyhnúť kúpe auta z prvého roku produkcie. Predpokladám že reálne sa to auto začne predávať až niekedy budúci rok. A S6 bude myslím aj cenou dosť uletené. Ale tak zase mám teraz rok času zabávať sa, vyberať, špekulovať atď.mexican: co ja viem, importer vie podla mna hovno co planuje bmwa neviem ci by bolo nejake extra narocne spravit kombik s rwd, ked sedan uz sa tak ponuka.. to mi pride troska divne, nie? a pri kazdom modeli to je z nejakeho dovodu, aj u inych automobiliek, ze je len par motorov na vyber a 4kolka a prevodovka len k niektorym a casom pribudnu ostatne.. takze ja pevne verim ze to bude, lebo prave 540i rwd by mozno bolo vozitko pre mna v buducnosti.. :-O
s tymi avdinami ja ti nevim, S-modely su vpodstate bezne modely, takze podla mna to tam bude.. RS uz je ina kava, ale audi az tak do hlbky nesledujem, to uz ty budes vediet lepsie :-) inac nechces si pockat na novu S6? :-) niekedy teraz by mala byt nova generacia predstavena tusim..