... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PristineShip napísal:Možno tam bude niekto iný ktorý tých dvoch schová do vreckamusis pisat pomalsie, lebo neviem rychlo citat s porozumenim
ale v MBecke nebudes mat ani pani Garanciu ani Genia, to ti za to nestoji.
Dogg88 napísal:Och boze...stary dobry vomack...ked ma niekto iny nazor ako on tak je samozrejme kokot.
Nechcel som ti kazit tvoje iluzie o tom ze si lietadlo...prepac ze som si dovolil nieco napisat na tvoje forum kde ty rozhodujes co je spravne a co sa moze napisat. Uz sa to nestane
Fuxxo napísal:Mne to zatiaľ vychádza tak, že pokiaľ chcem kombík a 6-valec benzín, tak sa štvorkolke nevyhnem.zvysok klubu si najskor vyskusal nejaky ten novy bavorak a nerozprava picoviny do vetra![]()
mexican: bratranec tiez pokukuje po novom E ale coupe, tak som zvedavy, zevraj mu jedno uslo minuly tyzden.. tak sa mozno coskoro povozim a ochutnam aj tie move medvedesy..
takze 540i touring sa neda bez xdrivu?? kurvafix.. dalsie auto bez duse. a to som sa tak tesil.
PristineShip napísal:alebo tu Kiu!
Bosim napísal:Uz som chcel spustit opat svoju typicku anti-dusickovsku odu, ale ked vidim, ze si len dalsi trapnucky troll, co beha po fore a nahana si prispevky s kokotinami, tak ti len dam vystrahu s tym, ze nabuduce vytiahujem kosik s ovocim...vsetko dobre a kvalitne ma znacku vyroby do 99r a tak je to aj s bavorakmi kazdy by si chcel vyskusat to nove no aj tak te stare maju vacsiu dusu
mexican napísal:predsa tu, co ma taky ten kchuul nejm, lemur ci mastodont ci ako, vculekaj ju na tom internacionalnom autosalonovi v Ziline ukazovali.Ktorú? Nejakú s dušou?
Bosim napísal:hej to je pravda, ale myslim si ze si si pomylil cisla, urcite si chcel napisat do roku 89.vsetko dobre a kvalitne ma znacku vyroby do 99r a tak je to aj s bavorakmi kazdy by si chcel vyskusat to nove no aj tak te stare maju vacsiu dusu
Fuxxo napísal:a audi motor pred, prinajlepsom na prednej naprave a pripaja zadok, cize nedotacava predokolka.
PristineShip napísal:no ale ak uz si sa pohraval s myslienkou S4 a teda ist o triedu nizsie tak uz potom ked chces zadny nahon mozes mat 340i v kombiku bez iksdrajvu.