... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
andhell
Autor témy
Auto: E46 330d Touring M
Kraj: Prešovský

Napredovanie / Upadok BMW Designu

Pondelok, 7. Decembra 2009, 18:08

Zaujima ma aky mate nazor vy ... pretoze ja tomu novemu bmw design manualu neviem prist na chut.

Akurat som si pozrel vzhlad novej 5tky, uz tam nieje to "wau", kt sa zaryje cloveku do srdca ako to bolo po minule roky.

Premna sa to vsetko zacalo kazit od e46 vyssie. Uz e90tke ja nemozem prist na chut ... sice najnovsi facelift, to vsetko zachranuje [-o<

Keby som bol natolko solventny, aby som si mohol dovolit novu M3 :) :) odhliadnuc od motorizacie a jazdnych vlastnosti ... zameriavajuc sa na design .. ej tazke by to bolo. Ci by som si ju ja kupil. Audi ma mozno ... ah asi sa aj ruham :-# v designe navrch momentalne (A4, A5) .. a mercedes v Ccku taktiez.

Je to premna sklamanie .. a sposobuje to vomne smutok .. kezde som velkym fandom BMW ...

Dalsia vec je markatna nesurodost medzi modelmi. E60 je uplne niekde v riti prec od e90 e to nehovorim o Xovych radach ... 7cka .. prepacte ale skaredy mastodont. Ked idem po ulici / co sa casto nestava XD / a zbadam krasnu lod e38 ... thak sa normalne zastavim ... a slintam. Toto sa mi ale nemoze stat pri novej sedme preboha :D Preco bmw opustilo od designovej jednotnosti ... pride mi to tak ako keby kazda divizia (1, 3, 5,7, X.. ) hrala sice spolocne zborovo ... no kazda inu pesnicku sakra. Pre niekoho to mozno otvara istu paletu moznosti ... a citi sa slobodnejsi vo vybere ... no premna to je zneistenie znacky .. nemyslim, ze by bmw potrebovalo uistovat svoje postavenie na trhu tym ze zvoli na kartu ... "podme vyhoviet vsetkym "

Thak sa pytam .. ide to naozaj dole vodou s bmw vyzazou alebo som len ja pomateny ? #-o
Obrázok
e46 323CiA
e36 318is coupe // AlpinWeiss II
EX e46 330d Touring

lovebmw
Auto: BMW

Re: Napredovanie / Upadok BMW Designu

Pondelok, 7. Decembra 2009, 18:25

asi si pomätený :wink: :D možno sa ti to len zdá....každý bol doteraz zvyknutý na dizajn a štýl Chrisa Bangla...veď navrhol všetky tieto modely ktoré sa vám páčia ako dokonalé bmw :-k ale keď odišiel a novým šéfom sa stal Adrian Von Hooydonk začal smerovať bmw do úplne odlišného dizajnu ako to vidíte na skoro všetkých nových modeloch :wink: takže tak....a mne sa jeho cesta bmw celkom páči 8) možno je to preto čo si myslíš že tie bmw ktoré boli v rámci dizajnu športovej značky asi na vrchole čo sa týka vydarenosti modelu...jednoducho ako sa od bmw očakávalo tak to aj bolo....športovo luxusná značka Bmw a dizajn týchto áut bol famózni a teraz je to tak no všetky modely niesú tým čím bývali...myslím si že teraz je to asi viac luxusná značka ako športová :-# bmw sa trocha trepe do iného štýlu dizajnu čo je zlé #-o a preto sa vám to možno zdá čudné :roll:

Pežot

Pondelok, 7. Decembra 2009, 18:34

Ja som plne spokojný, páčia sa mi všetky 8)

hessy

Pondelok, 7. Decembra 2009, 18:39

uplne suhlasim s andhell :wink:
pre mna to tiez vsetko skoncilo s vyrobou e46, ale sto ludi sto chuti no jedine nove pekne bmw je e92, z4 a koniec a ano neviem co je pekny design a nerozumiem tomu....

andhell
Autor témy

Pondelok, 7. Decembra 2009, 19:30

jj Z4 a e92 sa este prudko daju. Kazdopadne ... ja netvrdim, ze design bmw je zly ... ziaden design poprednych znaciek zly byt ani nemoze.
Ide skor o feeling, ktory z mojej strany trosku ochabol ked pozeram na tie nove kreacie. Pozrel som si aj prezentacie tych novych vozidiel ... je pekne ako poobkecavaju kazdu liniu ... no mna to uz neoslovuje. Niektore koncepty ktore boli zverejnene boli 100x krajsie ako to co znich nakoniec pobsekavali a dali do vyroby.

Snazim, sa sam presvedcit ze vedia co robia .. a predsalen srdce, a to cele "predatorstvo" ktore bmw dokazalo dokonalo krizit s eleganciou tam niekde ostalo.
No budu mi musiet predlozit dokaz :) :) pretoze mna ako potencionalneho zakaznika momentalne stracaju ... je to brutalne subjektivne samozrejme .. ale thak to co premna robilo znacku bmw po vizualnej stranke atraktivnou sa vznasa niekde hore .. a ja cakam ci sa to bude vzdalovat alebo sa to vrati spat ...

A este snad pridam ... ze keby som sa s bmw nestretol ako dieta a neobdivoval som ho cele svoje detstvo :) skrz co vznikla moja laska voci tejto znacke ... Thak by som si len tazko od nich nieco z terajsej ponuky vybral.
Obrázok
e46 323CiA
EX e46 330d Touring

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 7. Decembra 2009, 19:43

Ja to z mojho pohladu neviem posudit, pretoze nemam peniaze na nove, a niekto z okolia by mohol zacat podpichovat ze to auto sa mi nepaci preto lebo nan nemam. Ale vidim to tak ze starsie auto si viem doma opravit, ceny dielov mam lacnejsie ako favorit (kto pozna, vie ze nekecam..) a aj sa mi osobne paci ten dizajn.. Ale nebranil by som sa ani novej 6er alebo 123d coupe... Pravda ze niektore nove modely nemusim, ale ved to predsa plati pre vacsinu znaciek...

E34 rulezz :smile:

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Pondelok, 7. Decembra 2009, 19:55

e36 forever \:D/
E36 compact 316i           (||||)(||||)

BJS
Auto: 530d xdrive
Kraj: Košický

Pondelok, 7. Decembra 2009, 20:24

Posledné AUTÁod BMW: E38,39,46.
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami.
Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci
Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko
Ex 530daT E39 titanstriebro
535dx GT F07-Gita (ancikrist)
530d xdrive F11-Lojzička

xtreme
Auto: felda, stilo

Pondelok, 7. Decembra 2009, 20:40

ja nesuhlasim.. napriklad e90, alebo e92 su podla mna velmi pekne autka.. je to daco ine, nove, novy styl.. a ? netreba ho hned odsudzovat.. myslim ze taky isty sok to bol ked prisla e46 po e36tke.. treba si na to zvyknut..
novu 5er, z toho mam taky neutralny pocit, nezaujme, ale nehnusi sa.. okrem 5gt a novej 7er.. verim ze tie zaujmu, ale su otrasne, in my opinion .. :roll:
.

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 7. Decembra 2009, 20:45

BJS napísal:
Posledné AUTÁod BMW: E38,39,46.

Claus Luthe a jeho design nemal chybu... e30 e31 e36 atd atd ked Bangle vytiahol e65 tak sa ludia dost cudovali. Ale vsetko je uhol pohladu. Ja osobne nepreferujem bmw koly dizajnu. To robia iba zeny nie ? 8)

andhell
Autor témy

Pondelok, 7. Decembra 2009, 20:48

Njn :) ale povedzme si rovno ze keby sme boli momentalne v mercedes klube :D thak by si povedali :D si videl tu novu 5tku od bmw :D njn riadne to posrali XD
Teda chcem tym len velmi nezne naznacit, ze sme bmw pozitiv :D a tym padom im odpustame iste veci :)
Obrázok
e46 323CiA
EX e46 330d Touring

andhell
Autor témy

Pondelok, 7. Decembra 2009, 20:50

eko.fresh napísal:

Claus Luthe a jeho design nemal chybu... e30 e31 e36 atd atd ked Bangle vytiahol e65 tak sa ludia dost cudovali. Ale vsetko je uhol pohladu. Ja osobne nepreferujem bmw koly dizajnu. To robia iba zeny nie ? 8)

Ja sa len zamyslam :) aj pri tej fikcii kupovania M3 :D som podotkol "odhliadnuc od jazdnych vlastnosti" :)
Obrázok
e46 323CiA
EX e46 330d Touring

lovebmw
Auto: BMW

Pondelok, 7. Decembra 2009, 21:16

andhell napísal:
Njn :) ale povedzme si rovno ze keby sme boli momentalne v mercedes klube :D thak by si povedali :D si videl tu novu 5tku od bmw :D njn riadne to posrali XD
Teda chcem tym len velmi nezne naznacit, ze sme bmw pozitiv :D a tym padom im odpustame iste veci :)

tak keby som bol v mercedes klube a videl novú peťku tak by som povedal "no a mercedes došiel" :mrgreen: =D> tým myslím všetkým od bezpečnosti,dizajnu,techniky v tom aute a interiéri ktorý je pre mňa krajší ako v MB :wink:

Mimo
Kraj: Trnavský

Pondelok, 7. Decembra 2009, 22:39

myslím,že na mercedes klube by sa bavoráky moc nerozoberali... rozoberá tu niekto vo velkom nejaký mercedes? :)
to skôr nejaké všeobecné autofóra...

xtreme
Auto: felda, stilo

Utorok, 8. Decembra 2009, 01:59

Mimo napísal:
myslím,že na mercedes klube by sa bavoráky moc nerozoberali... rozoberá tu niekto vo velkom nejaký mercedes? :)
to skôr nejaké všeobecné autofóra...

noo, o audinach by som pomlcal.. :lol: :mrgreen: #-o a sem tam sa tu spomina aj skodofka.. :P
.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných