... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

v designe navrch momentalne (A4, A5) .. a mercedes v Ccku taktiez.
  v designe navrch momentalne (A4, A5) .. a mercedes v Ccku taktiez. Preco bmw opustilo od designovej jednotnosti ... pride mi to tak ako keby kazda divizia (1, 3, 5,7, X.. ) hrala sice spolocne zborovo ... no kazda inu pesnicku sakra. Pre niekoho to mozno otvara istu paletu moznosti ... a citi sa slobodnejsi vo vybere ... no premna to je zneistenie znacky .. nemyslim, ze by bmw potrebovalo uistovat svoje postavenie na trhu tym ze zvoli na kartu ... "podme vyhoviet vsetkym "
 Preco bmw opustilo od designovej jednotnosti ... pride mi to tak ako keby kazda divizia (1, 3, 5,7, X.. ) hrala sice spolocne zborovo ... no kazda inu pesnicku sakra. Pre niekoho to mozno otvara istu paletu moznosti ... a citi sa slobodnejsi vo vybere ... no premna to je zneistenie znacky .. nemyslim, ze by bmw potrebovalo uistovat svoje postavenie na trhu tym ze zvoli na kartu ... "podme vyhoviet vsetkym "

možno sa ti to len zdá....každý bol doteraz zvyknutý na dizajn a štýl Chrisa Bangla...veď navrhol všetky tieto modely ktoré sa vám páčia ako dokonalé bmw
  možno sa ti to len zdá....každý bol doteraz zvyknutý na dizajn a štýl Chrisa Bangla...veď navrhol všetky tieto modely ktoré sa vám páčia ako dokonalé bmw   ale keď odišiel a novým šéfom sa stal Adrian Von Hooydonk začal smerovať bmw do úplne odlišného dizajnu ako to vidíte na skoro všetkých nových modeloch
  ale keď odišiel a novým šéfom sa stal Adrian Von Hooydonk začal smerovať bmw do úplne odlišného dizajnu ako to vidíte na skoro všetkých nových modeloch   takže tak....a mne sa jeho cesta bmw celkom páči
  takže tak....a mne sa jeho cesta bmw celkom páči   možno je to preto čo si myslíš že tie bmw ktoré boli v rámci dizajnu športovej značky asi na vrchole čo sa týka vydarenosti modelu...jednoducho ako sa od bmw očakávalo tak to aj bolo....športovo luxusná značka Bmw a dizajn týchto áut bol famózni a teraz je to tak no všetky modely niesú tým čím bývali...myslím si že teraz je to asi viac luxusná značka ako športová
  možno je to preto čo si myslíš že tie bmw ktoré boli v rámci dizajnu športovej značky asi na vrchole čo sa týka vydarenosti modelu...jednoducho ako sa od bmw očakávalo tak to aj bolo....športovo luxusná značka Bmw a dizajn týchto áut bol famózni a teraz je to tak no všetky modely niesú tým čím bývali...myslím si že teraz je to asi viac luxusná značka ako športová   bmw sa trocha trepe do iného štýlu dizajnu čo je zlé
  bmw sa trocha trepe do iného štýlu dizajnu čo je zlé   a preto sa vám to možno zdá čudné
  a preto sa vám to možno zdá čudné  

BJS napísal:Posledné AUTÁod BMW: E38,39,46.

thak by si povedali
 thak by si povedali  si videl tu novu 5tku od bmw
 si videl tu novu 5tku od bmw  njn riadne to posrali XD
 njn riadne to posrali XD  a tym padom im odpustame iste veci :)
 a tym padom im odpustame iste veci :)
eko.fresh napísal:
Claus Luthe a jeho design nemal chybu... e30 e31 e36 atd atd ked Bangle vytiahol e65 tak sa ludia dost cudovali. Ale vsetko je uhol pohladu. Ja osobne nepreferujem bmw koly dizajnu. To robia iba zeny nie ?
 som podotkol "odhliadnuc od jazdnych vlastnosti" :)
 som podotkol "odhliadnuc od jazdnych vlastnosti" :)
andhell napísal:Njn :) ale povedzme si rovno ze keby sme boli momentalne v mercedes klubethak by si povedali
si videl tu novu 5tku od bmw
njn riadne to posrali XD
Teda chcem tym len velmi nezne naznacit, ze sme bmw pozitiva tym padom im odpustame iste veci :)

tým myslím všetkým od bezpečnosti,dizajnu,techniky v tom aute a interiéri ktorý je pre mňa krajší ako v MB
  tým myslím všetkým od bezpečnosti,dizajnu,techniky v tom aute a interiéri ktorý je pre mňa krajší ako v MB  
Mimo napísal:myslím,že na mercedes klube by sa bavoráky moc nerozoberali... rozoberá tu niekto vo velkom nejaký mercedes? :)
to skôr nejaké všeobecné autofóra...

a sem tam sa tu spomina aj skodofka..
  a sem tam sa tu spomina aj skodofka..