... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
SnipE_88 napísal:tak tak Z4 je asi jedine nove BMW nad ktorym poviem VAAAAAAAUUUUUU
ostatne su vyslovene hnusne o novej 5ke ani nevravim vyzera ako keby mala daku chorobu a cela opuchla....
kedysi som slintal aj nad novou M6 az kym som ju nevidel nazivo.. to auto je proste hnusne jedine co je na nom pekne je vykon
naproti tomu E46 M3 je auto ktore aj teraz po desiatich rokoch vzbudzuje respekt ci uz dizajnom alebo motorom...
a najradsej spominam na vetu ked som kupil moje uz teraz desatrocne auto a prisiel som do roboty. Zastavil ma sef a vravy: ty si kde preboha vzal na nove BMW?![]()
![]()
![]()
inak co som si vsimol tak vacsinou sa nove modely pacia ludom ktory nikdy nemali ku bmw vztah a ludia co k nim maju vztah preferuju starsie modely - s toho mi vychadza ze bmw smeruje k tomu ze s neho bude komercna znacka
fuserpietro napísal:dizajn sa vyvíja, tak isto ako sa vyvíja technika a ani BMW nemôže donekonečna rabovať minulosť. Bangle spravil obrovskú dizajnovú revolúciu, ktorá musí nastať aby dizajn nabral nový dych (prilákal nových klientov). A z tejto revolúcie sa príchodom holanďana stala evolúcia a je vidno krásne nadviazanie na bangle dizajn.
skúsme porovnať e46 a e90. pred príchodom novej generácie bola e46 dravou beštiou a nik si netrúfol pochybovať o vizuálnej dynamike tohto modelu. ale akonáhle prišla e90, dynamika starej trojky bola ta tam. postavte si obe generácie vedľa seba - a e46 vyzerá ako krotký baránok - tento pocit je umocnený pri porovnaní M paketových modelov.
takisto Mercedes - predchádzajúci dizajnový smer bol plý barokných kriviek, usadlý ale elegantný. Nové éčko je nádherné, ostré (aj keď pri porovnaní s novým 5 F10 poriadne zostarlo) a céčko už nevyzerá ako nudný nemecký dôchodca, ale v Avantgarde výbave má výraz ostrého chlapíka v obleku..
o rok o dva, budete na nový dizajn pieť ódy.. ja keď som prvý krát videl e90, povedal som si že niet škaredšej trojky - teraz ju vlastním.
inžinieri a dizajnéri z bmw dobre vedia čo robia
BimmerBob napísal:Dizajn posudzuje každý podľa svojho gusta. Čo sa jednému páči, druhý zatracuje... Mne osobne sa dizajn starších BMW páči viac ako nových,no zažil som zaujímavý pocit s E90. Išiel som do showroomu v DS. Mali vystavenú E90. E90 : vonkajší dizajn ma oslovil predné svetlomety, zad. kapota sedan, komplet zadok touring, zadné svetlá a celkový výzor. No keď som nasadol tak to prišlo: Rozpor nad rozpor. Chutný volant, BMW prístrojovka, výduchy vzduchu, stredová konzola,...a ďalej pred spolujazdcom ,,sahara" proste suchota - nič. Akoby dizajnérovi zomrela múza. Škoda no. Mohlo to byť dokonalé. A tu prichádza na záchranu nedokončeného dizajnu perfektné vypracovanie, dobré materiály a BMW feeling, ktoré mi nedovolili,aby sa mi to auto znechutilo. Naproti tomu E60, už na prvý pohľad do šikmých svetlometov, ako oči kórejského bojovníka, v zadu to isté, interiér suchý... Aj keby som na to mal zostal by som pri E90, alebo u starších modelov. Je to môj názor a každý môže mať iný pohľad na túto vec...
andhell napísal:
premna je e90tka stale najskaredsou trojkou .... aj co sa exterieru aj co sa interieru tyka, samozrejme Mpaket je prudko konzumovatelny ako vzdy ... no ked uz novu trojku thak jednoznacne momentalne najnovsiu .. tu faceliftovanu, ta ma znova tu dravost :) Kazdopadne ... nieje vylucene ze skoncim pri e90tke ... coz vnasa do mojho prispevku znacny rozpor ... ale to je dobre .. aspon tym vyjadrujem moje terajsie zmatenie ... plus snazim sa nechat otvorenu mysel :) a neuvazovat ortodoxne ... :) ako som uz napisal ... spolieham sa .. ze kompetentni vedia co robia ... a ja mozno na chut im vytvorom raz pridem :)
zdenko napísal:Posledne bmw co malo nieco do seba je e30-e34
zdenko napísal:Posledne bmw co malo nieco do seba je e30-e34