... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dracik.bmw napísal:Napadla ma len tak vec nemohlo by sa to tu spoplatnit...Bo sem uz chodi kazdy kkt ktory si tu stoho roby holubnik...Uz ma to tu nebavy citat jebnute prispevky od jebnutych ludi.....Urcite by sa to tu precistilo a riadne!!!!!!!!!!!!!!§...Myslim si ze to nieje problem!!
bizonik napísal:Caute neviem ci mam taky problem len ja ale stale ma odhlasuje, napr. som na svojom profile idem na forum som zrazu odhlaseny, prihlasim sa chcem si pozret svoje foto v profile uz zas som odhlaseny, je chyba u mna?? a to nehovorim o tom ze cez operu sa ani neprihlasim musim pouzivat IE a aj tak to blbne
TiTAN napísal:tak dneska som opravil jednu zavaznu chybu, ktora sposobovala obrovske spomalenie, a nacitavanie vsetkych stranok je teraz 2x rychlejsie ako predtym, neni tam uz 700ms lag :) dalo mi to celkom zabrat, chyba bola v jednom mod-e nie priamo v phpbb preto to bol problem najst, takze par hodin stravenych v zdrojakoch ale oplatilo sa :) myslim si ze je to citit ze je to teraz rychlejsie
franzkiller napísal:super, citit to veru ze to ide sviznejsie
bizonik napísal:Caute neviem ci mam taky problem len ja ale stale ma odhlasuje, napr. som na svojom profile idem na forum som zrazu odhlaseny, prihlasim sa chcem si pozret svoje foto v profile uz zas som odhlaseny, je chyba u mna?? a to nehovorim o tom ze cez operu sa ani neprihlasim musim pouzivat IE a aj tak to blbne
pexon napísal:jj toto robi obcas aj mne v horiacej liske, IE nepouzivam a v Safari mi to zatial tusim nespravilo...
ale beriem to s rezervou :)
TiTAN napísal:neviem ako casto vam to robi ale mohlo sa to stat ked som restartoval webserver vtedy sa ukoncia vsetky sessions