... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
johnyfly1 napísal:dal som si sledovat temu a do temy pribudla nova odpoved ale email mi neprisiel ako kedysiknieje to niekde vypnute?
mathesss napísal:navrhujem zakázať komentovanie v sekcii: Bazár, PREDAJ - Autá BMW.
Jedná sa o to že 99,9% príspevkov sú o tom, že všetci kritizujú, nadávaju na auto, kritizujú cenu a nasilu vytvárajú muchy u 10-15ročných autách. Milujem príspevky tipu, že už z foto je jasné že auto má striekaný podbeh alebo dvere, pritom má sám dotyčný flakatú päť farebnú haraburdu, za ktorú by si pýtal ešte viac.. Komentujú to ľudia čo o auto nemajú absolútne záujem a len zasieraju príspevok a odradzujú potencionálnych kupcov... Je to detské a trapné. Každý človek by mal rešpektovať ponuku predávajúceho a ak o ňu nemá záujem tak nech sa k autu nevyjadruje. Pokial niekto prestrelí cenu tak skratka auto nikto nekúpi. Každy má právo pýtať si za svoj "Majetok" tolko kolko sám uváži. Preto vidím ako riešenie zablokovať komentovanie.. Keď sa chce niekto niečo spýtať tak cez SS ale cez telefonický kontakt.
TiTAN napísal:no toto by sa dalo vyriesit tym ze by som povolil zamykanie prispevkov, cize ten kto by si pridaval inzerat by si mohol vybrat ci ho chce zamknut
eko.fresh napísal:
to s tym zamykanim inzeratov by bola dost tucna featura... Mozno by modi mali menej roboty potom (neviem kolko tych ziadnosti na premazanie OT chodi)
Otazka je ze ci si ho potom uzivatel vie aj un-locknut aby si mohol UPnut svoj inzerat ?
MT-SPEEDY napísal:Tych ziadosti moc nechodi, aspon co sa mna tyka. Da sa to zmaknut. Podla mna to pojde, autor bude tym padom moderatorom vo svojom prispevku a moze s nim robit, co chce
BMino napísal:
to ako rovnaky patent, aky sa uz rok a nieco zavadza do pribehov?
MT-SPEEDY napísal:Tam by to malo fungovat