... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
TiTAN napísal:ok dneska vymeneny system captcha (vizualne overovanie) za system reCaptcha ktory je maximalne spolahlivy a pri opisovany pomahate prekladat knihy :) tym padom su uz kompletne eliminovane vsetky problemy s registraciou, dalej vymenene jazykove subory phpbb za najnovsie a tym padom opravene niektore blbosti typu neodoslane spravy v sukromnych spravach a kopa dalsich malych zlepseni .-)
MT-SPEEDY napísal:Este raz a po slovensky, prosim...
MT-SPEEDY napísal:Este raz a po slovensky, prosim...
BlackMW napísal:
po slovensky: vymenena ta vec kde opisujes pismena z obrazka do chlievika.
nova vec ma v obrazku dve slova, ale jedno nie je povinne.
Ked su tam dve slova, to lahsie slovo (vacsinou to druhe)
niekto zneuziva na zdigitalizovanie knihy do pocitaca,
takze my skodoradostni tam napiseme vzdy nejaky blud
chembos napísal:nedali by sa zas nejak poriesit tie reklamne banery?? uz sa to tu riesilo tak 4 strany s5, a dnes to zas zacalo davat do jedneho riadku, niektorym prehiadacom to vadi, napr Opera
TiTAN napísal:uz by to malo byt ok
franzkiller napísal:sorry ak to tu uz bolo, necital som to cele, ale myslim ze vcelku by pomohol lepsi search (jednoduchsi). ked nieco hladam, skor najdem cez google ako cez search co je tu (staci v guugli zadat "site:www.bmwklub.sk STK" a vyhlada dany vyraz len na bmwklub.sk, napriklad to STK cez tento search tu ani nenajde - sql search hlada len retazce dlhsie ako 3 znaky). google search sa da nejak vlozit do stranku, napriklad aj sme.sk to ma tak vyriesene. myslim ze vacsina ludi hlada stylom ze zada vyraz a da hladat, malokto asi vyuziva tie dalsie moznosti... cize keby cez guugel bol jednoduchy search, a keby niekto chcel viac moznosti prepol by sa na ten sucasny. guugel ma vyhodu ze vyhlada aj sklonovane vyrazy, nie priamo tu formu aka sa zada do vyhladavania... ved vsak nie len tak nahodou je to najpouzivanejsi vyhladavac :)
wollodya napísal:
nastav auto-premazavanie