... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
VK-Tomáš napísal:strašne by ma zaujimalo aj ked viem ze zas budem ja ko.ot sveta ze preco davate za moderatora mladeho 16 rocneho fagana a ked mal zaujem o moderatorstvo normalny dospely clen fora tak ste ho poslali prec.
Teraz sa tu nam bude hrat pubertak na hlavbeho dozorcu a moze byt radost.
a druha vec naco musi robit temu co bude mat 2000000 giga a ked tam nahodou pojdem cez mobil tak mozem aj skapat![]()
Proste Titan neber to zas ako podpich odomna ale toto si myslim bol velmi zly krok a myslim si ze tu boli na fore aj iny ludia vhodnejsi a hlavne dospelejsi na takuto funkciu.
A prosim ta nevypisuj mi ze ked sa mi tu nepaci tak mozem ist ja som proste len zvedavy ci uz fakt nebol nikto vhodnejsi na tuto funkciu![]()
Diki
wollodya napísal:
no nejdem sa zastavat lowebmw lebo ho vobec ani nepoznam. ..ale, neviem preco do toho miesas vek, moze byt aj 40 rocny clovek zly mod ..ked ho bavi davat tam obrazky tak nech dava ..a ked to ma 20000 giga tak naco tam chodis cez mobil? ..vsak ked vies ze ti to pojde pomaly tak obrazky ani neotvaraj nie? ..nik ta tam nenuti a neni to ani povinne ..preto je tam ta sekcia aby sme kukali na obrazky iba ked chceme
a na stranu toho topicu "nadupane bavoraky" tak je to zbytocny ten topic
tot moj nazor
Lucushka23 napísal:
tu nejde o to kolko ma realne rokovtu ide o to ze ked sa hlasil o moderovanie dlhsi clen nez lowebmw tak bol zamietnuty
a zrazu dojde on a moderatorstvo dostane
VK-Tomáš napísal:lucka to vystihla podla mna si treba moderatorstvo zasluzit a to tu boli ludia podla mna taky co si to viac zasluzili.
Charl napísal:Este k tomu pripojeniu. Ja napriklad sem chodim len cez mobil a nieje problem nastavit aby otvaralo nahlady k obrazkom v nizsej kvalite a potom ktory chcem si otvorim v plnom rozliseni. Dobre, tema 'nadupane bavoraky' nebola mozno najstastnejsia (mimochodom nacitanie obrazkov z temy len cca 400kb...), tak som za to aby chalan zostal modom ked ho to bavi. Myslim ze pre klub robi dost a dufam ze sem neprestane davat zaujimave obrazky.
Charl napísal:dobre, tema 'nadupane bavoraky' nebola mozno najstastnejsia
BMino napísal:
ako co robi pre klub? okrem pridavania obrazkov
xtreme napísal:informuje o najnovsom diani v automobilke, o novych studiach, atd.. mna to fest zaujimalo co pridaval do fotiek, samozrejme okrem poslednej temy..