... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
TiTAN napísal:ok kategoria disky a pneu v bazari vytvorenadufam ze to prispeje k prehladnosti
TiTAN napísal:ok kategoria disky a pneu v bazari vytvorenadufam ze to prispeje k prehladnosti
TiTAN napísal:vymazanych 997 uzivatelov, ktory sa neprihlasili tento rok ani 1x a pocet ich prispevkov bol rovny nule
zelo ml. napísal:ahoj TITAN,...chcem sa ta opytat resp. navrhnut keby sa tu zriadil daky sektor koli kalendaru,...ja a este jeden clen klubu sme rozmyslali ze nafotime resp spravime limitovanu ediciu bmw kalendara na rok 2011,... a chceme spravit preto daky new sektor alebo forum koli reakciam ludi nan,...ci maju zaujem o kupu,...co na to hovoria a tak dalej,...akonahle by sa naslo vela zaujemcov zacalo by sa na tom fore akesi vyberove kolo aut ktore by sa na bmw kalendari objavili. Urcite by sa to riesilo formou akeho si hlasovania aspon pri tych autach pri ktorych by som nebol rozhodny. Potom by sa kalendar nafotil a dako koncom buduceho roka by uz bol v predaji tu na bmw klube,...vsetko ale samozrejme zavisi od zaujmu klubistov a bmw fanusikov. Teraz som ta oboznamil s nasim umyslom a dufam ze nam vyhovies a spravis dake to new forum ktore sa bude vyhradne venovat uz spomenutym veciam,..dobredu dik
Pežot napísal:Chyba a zásadná je mod, ktorý nedokáže pochopiť, že objem dát v jednej téme na jednej stránke vo výške 100 MB je neúnosná pre ľudí s pomalším netom ... vysvetlí mu to niekto?