... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
chembos napísal:ako ale naco je moderator??
skôr by ste mu mali dat funkciu spamer, ako neviem preco ale nasypat sem 1000 odkazov z youtube a kazdy v inej teme, a 1000fotiek tiez vseliako roztrusenych, nato niekto naozaj nemusi premazavat prispevky, a este hned sa stym ohradzat ze,,budem premazavat...´´ ked sem nasypem denne 20 videi a 100 fotiek budem moderator??
chembos napísal:ked sem nasypem denne 20 videi a 100 fotiek budem moderator??
Charl napísal:vobec nie, ale pokial budes tu pracu chciet robit a budes ju robit zodpovedne, to zn. byt na fore niekolko hodin denne, upravovat, presuvat prispevky, temy atd. tak sa kludne za moda prihlas.
xtreme napísal:pokial sa nebudu opakovat, budu nove a k veci, nech sa paci.. ak to nadrbe do jednej temy, tak som zvedavy ci aj jeho tu budes drbat ako lovebmw-ho.. hm?
xtreme napísal:cim spamoval? tym ze informoval o novych bavorakoch, studiach, diani v automobilke? potom 3/4bmwklubu je spam..
chembos napísal:
ako 3/4 fora niesu foto,
BMino napísal:
ci ho budem drbat uvidime, ked to spravi, ak to spravi zle, tak samozrejme ano![]()
Charl napísal:co je zle na nazvoch tem? preco ich treba inovovat?
chembos napísal:ja som nepovedal ze treba menit stare nazvy tem!!! to isto nie, ja len chcem vidiet ako bude upratovat tie nove :) ale sak aj tak vecsina znich su jeho takze bordel tam ostava
Lucushka23 napísal:
tu nejde o to kolko ma realne rokovtu ide o to ze ked sa hlasil o moderovanie dlhsi clen nez lowebmw tak bol zamietnuty
a zrazu dojde on a moderatorstvo dostane