Pondelok, 16. Septembra 2013, 01:33
6valec nie je zly na zaciatok. Ale 320i je cista picovina, parametrovo +/- rovnake ako iSko, spotreba vacsia a pocitovo iS ide lepsie pretoze ho treba vytacat, 320i je taky lenochod pojebany, ked som do toho sadol tak som myslel, ze je tam zavada, no cuduj sa, po odbrzdeni som sa presvedcil, ze je to hnoj, hocaky silnejsi 4valec to natre. Priebeh taktiez nula, das vyssi kvalt nez by si mal a auto grca, zvuk 6valca si vacsinou nevychutnas kvoli vrtuli na visco spojke a potom mas zvuk ako stara tatrovka co vysypa strk.
323i a viac je uz ina pesnicka, radsej by som volil to, ale 320i by som sa oblukom vyhol, viem, ze iS nie je v ponuke vela, ale ked mas moznost vyskusaj si 320i na vlastnej kozi, to je taky zebrak 6valec, ze radsej ten vycibreny 4 valec, co zere menej a vykon na nom graduje, kdezto 320i je taky az moc linearny priebeh, kde ta nic nenakopne, nezatlaci a hlavne to pocitovo nic nejde...
E36 schvalujem, do tej ceny, pripadne menej + odloz prachy na nutny pokupny servis a mozes byt celkom vysmiaty... Bud iS, alebo 323i a vyssie, pozor daj na koroziu a hnilobu, samozrejme, nove auto za ten peniaz nedostanes, to vies asi aj sam, ale veci ako napravy, brzdy a pod sa daju dnes celkom lahko a lacno odstranit na tak starom aute.
banned... ...connecting people :)