... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
supachopa napísal:Aj tak dovážať z Čiech... to už radšej si dám niečo doviezť z Nemecka alebo Rakúska a vo výbave...
erik_1 napísal:Kolko si vlastne ochotny utratit za auto? Ako sam pises v prvom prispevku si "narocny" a neches nic z VW grupy, ale zatial si tu pastol len stariny po cca 2500-3000eur.
Ak tvoja predstava o aute pre narocnych ludi je rocnik 2000 s cenou 3000eur, tak veru len ostan pri Skodovke.
Pilifo napísal:Zaujímalo by ma tiež, či to fakt nutne musí byť 318i a nemôže to byť už práve tá spomínaná 320i? Pri 320i by sa podľa mňa ľahšie dali nájsť kúsky so schopnejšou výbavou, keďže už nemajú skoro najslabší motor (rozumej 318i).
Pilifo napísal:Zaujímalo by ma tiež, či to fakt nutne musí byť 318i a nemôže to byť už práve tá spomínaná 320i? Pri 320i by sa podľa mňa ľahšie dali nájsť kúsky so schopnejšou výbavou, keďže už nemajú skoro najslabší motor (rozumej 318i).
sysell napísal:Dam trochu hejtu a urazim polku fora. Chlapci viem ze nie kazdy ma peniaze a kazdy bol raz mlady a dival sa na svet inak ale reci o tom ze koncern neni dost fajnovy a chcem daco viac t.j. E46 v social pakete vzadu so svihadlami to je uz silna kava. To auto je uz totalne za horizontom, je to stara buda ktora neohuri ani cigana z osady lebo ten sa vozi na E60 z anglicka. Nechapem ten nekriticky pohlad na svet a vnimanie bmw jedno akeho rocnika za nejaky symbol spolocenskeho postavenia. Keby si bol nadrzanay mlady chalan a chcel zadny nahon a velky vykon ok ale nejake 1.8 to je uz co? To fakt vacsi dojem urobis na pasate 2005, ktory aspon vyzera sucasnejsie.
Uz si uvedomte ze vsetko okolo roku 2000 a menej ani nehovorim je uz minimalne moralny vrak a kupovat to a tvarit sa aky som frajer je ubohost, to je vacsi frajer kto kupi novu diaciu.